ερωτοσκοπιο 17/05 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 17/05 Τρίτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 11 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Δείχνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό υπάρχει μέσα σας. Αυτό είναι βέβαια και το γνωστό κόλπο του ζωδίου σας, προκειμένου να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό στις αισθηματικές του επιδιώξεις. Πάντως, με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ‘μπλέξετε’ το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Το επόμενο διάστημα και μέχρι να λήξει ο μήνας σας, θα πρέπει να κάνετε την τελευταία και μεγαλύτερη προσπάθεια σας, για να φέρετε κοντά σας, το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όλα συναινούν στην επιτυχία σας. Αυτό είναι και για τους χωρισμένου και τους ελεύθερους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μετράτε τα δακτυλάκια σας μέχρι να έρθει ο Ήλιος πάνω από το κεφάλι σας. Είσαστε από τώρα επηρεασμένοι θετικά, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Αυτό θα βοηθήσει και όσους αυτήν την περίοδο έχουν μείνει μόνοι τους και μετά από χωρισμό. Ίσως να δώσει και στους free κάποια καινούργια γνωριμία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Καλοί φίλοι θα φανερωθούν, αυτές τις ημέρες και θα θελήσουν να σας ψυχαγωγήσουν αλά παλαιά. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθερα παιδιά, το σύμπαν σας ενισχύει για να έρθετε πιο κοντά σε μια ερωτοφιλία, που ποτέ δεν ομολογήθηκε κάτι. Οι εν σχέση, ας κάνουν κάτι πρωτότυπο για τον σύντροφο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε κάθε λόγο να είστε σε μια ένταση με όλους. Ο Άρης σε δύσκολες όψεις με τον Δία, σας βγάζουν το ροζ πέπλο του έρωτα, και σας αποδεικνύουν, τα λάθη σας. Κάντε ότι μπορείτε και προλαβαίνετε, για να αποκαταστήσετε τυχόν αδικίες προς το ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλές οι προτάσεις, που θα πέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών μέσα στην σχέση σας. Οι περισσότεροι Παρθένοι, έχουν πάρει την απόφαση να φύγουν αν τελικά δεν μπορέσουν να ‘συνεννοηθούν’! Για αυτούς που έχουν μείνει μόνοι, πολύς ο φιλικός κόσμος, που θα σταθεί δίπλα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο, στον δικό σας τον εαυτό, και μέχρι να βρείτε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Δεν είναι υποχρεωτικά μόνο τα αισθηματικά. Είναι μια εξαιρετική αστρολογική περίοδος, που σας δίνονται οι ευκαιρίες, για να διορθώσετε πολλά κομμάτια της ζωής σας, που τα είχατε παραμελήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ο Άρης από τον διπλανό Τοξότη, σας τροφοδοτεί με εκπλήξεις, που ίσως να αφορούν και το άτομο που υπάρχει στην καθημερινή σας ζωή, αλλά ακόμη οι καταστάσεις δεν σας έχουν δέσει. Μέχρι την πανσέληνο, πάντως ο Δίας και ο Ερμής θα ΄σπρώξουν΄, λίγο παραπάνω και μάλλον θα γίνει το επόμενο βήμα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Όλες οι σκοτεινές σας σκέψεις, έχουν βγει στην επιφάνεια για μια παλιά σας ιστορία που ακόμη σας πληγώνει. Τόσοι ανάδρομοι πλανήτες και οι δύσκολες όψεις τους, εδώ και μέρες σας έχουν ταλαιπωρήσει. Από την στιγμή που ο Ήλιος θα πάει στους Διδύμους, το σίγουρο είναι ότι όλα θα αλλάξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αναβολές και καθυστερήσεις, υπάρχουν σε κάθε βήμα σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ψυχολογικά ο άνθρωπο της ζωής σας. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, από αναπάντεχες συμπτώσεις. Δεν έχετε χρόνο για υπερβολές και παιχνιδιαρίσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η δυσκολία που αντιμετωπίζετε στην συνεννόηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα υποχωρήσει από τις 21-05, που θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή φορά ο Ερμής. Αυτό θα σας βοηθήσει και στα οικονομικά –επαγγελματικά σας, που είναι σε ανοδική φορά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο είσαστε ανεβασμένοι. Οι μέρες μέχρι να βγει ο Ταύρος, είναι ιδανικές για να οργανώσετε καλύτερα τις εργασίες σας με τον άνθρωπο σας. Για τους Ιχθείς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό στην αισθηματική τους ζωή, ο νέος ζωδιακός μήνας έρχεται με προτάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.