ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/05 Τετάρτη

taro-troxos-tixis

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 18/05 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Υπάρχει αρκετός κόσμος, που διεκδικεί την προσοχή και την αγάπη σας. Είσαστε και από τα ζώδια που δεν έχετε την τσιγγουνιά στο κριαρίσιο αίμα σας, άρα μέχρι να λήξει ο μήνας του Μάιου, πολλά τα πλησιάσματα και οι συζητήσεις που θα γίνουν και από εσάς. Οι Κριοί, του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, που ο νους τους είναι κολλημένος στο παρελθόν, θα κάνουν ανιχνευτικές κινήσεις για επανασύνδεση. Οι εξωτερικοί πλανήτες πάντως είναι στο πλευρό σας και σας ενισχύουν, προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Έχετε βάλει στο κεφάλι σας πολλά ζητήματα, που όλα μαζεμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας πιέζουν για λύσεις. Μέσα σε όλα αυτά, είναι και η προσωπική σας ζωή, που πρέπει και αυτή να βρει την ισορροπία της. Η πανσέληνος σας φωτίζει τον νου και σίγουρα σας δίνει έξυπνες ιδέες για να ανατρέψετε άσχημες καταστάσεις, και να λύσετε παρεξηγήσεις, που προφανώς έχουν δημιουργηθεί ένεκα του ανάδρομου Ερμή που φιλοξενείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η ψυχολογία σας αυτές τις ημέρες, και με ένα τόσο μπερδεμένο αστρολογικό σύστημα, σίγουρα είναι σαν τον λαβύρινθο. Δεν χρειάζεται να πείτε και να κάντε κάτι ιδιαίτερο, άλλωστε δεν θα γίνει πλήρως αντιληπτό. Από την ερχόμενη πανσέληνο μπορείτε να ξεκινήστε και πάλι να οργανώνεστε. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα σε αυτόν τον μήνα μετά τις 28, μπορούν να το ξαναπροσπαθήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Κατακλύζεστε από κόσμο, νέα πρόσωπα, εκκρεμότητες από το παρελθόν, ζητήματα με τα οικονομικά σας και άλλα πολλά. Μείνετε ακίνητοι μέχρι την πανσέληνο, και μετά κάντε τα βήματα σας για να λύσετε τα πάντα και σίγουρα έτσι, να διορθώσετε την ψυχολογία σας. Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν σχέση , θα ήταν ιδανικό αυτήν την εποχή να μείνουν κοντά στις καλές παρέες τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Το μυαλό σας τρέχει στα παλιά και καλά γεγονότα, που ζήσατε με τον άνθρωπο, που στο τώρα έχετε νοσταλγήσει. Οι όψεις του Ανάδρομου Ερμή, και του Άρη, σας δίνουν, αν τελικά αυτό επιθυμείτε, τις ευκαιρίες γόνιμου διαλόγου, και ίσως και επανασύνδεση. Οι Λέοντες που είναι χωρισμένοι, σε οικογένεια και δουλειά, ας βρουν λίγο παραπάνω χρόνο για τους ανθρώπους τους, που αγαπούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Σφίγγετε τα δόντια μέχρι τα λήξει η δύσκολη εποχή του ανάδρομου κυβερνήτη σας. Θα βγείτε εν τέλει κερδισμένοι. Ακόμη και όσοι έχουν διαφορές με τον άνθρωπο τους, θα τους δοθεί η καλή ευκαιρία, για να διορθώσουν ότι λάθη και υπερβολές έχουν γίνει. Οι Παρθένοι, που έχουν ερωτική σχέση με πρόσωπο που μεσολαβεί μεγάλη απόσταση, θα χρειαστεί να κάνουν κάτι από κοινού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Στο καθημερινό σας πρόγραμμα, εσάς του ελεύθερους λίαν συντόμως θα προστεθεί μια καινούργια προσωπικότητα, που θα σας γοητεύσει. Οι όψεις του Δία με την Αφροδίτη, σας δίνουν ευκαιρίες για να μετριάσετε την μοναξιά σας. Αυτό στους δεσμευμένους, θα δώσει και τα κίνητρα για σοβαρούς διάλογους, ταξίδια, ίσως και από κοινού αγορές. Ίσως και έναν απόγονο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι ορίζοντες σας παραμένουν ανοιχτοί για οτιδήποτε μπορεί να συμπληρώσει την ευτυχία σας, ιδίως για όσους αυτό το χρονικό διάστημα περνάνε ερωτική απογοήτευση. Οι μέρες μέχρι και τις 20-05, σας τροφοδοτούν με καινούργιες επαφές – γνωριμίες, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Πολλές και οι ευχάριστες προτάσεις που θα έχετε από παρέες και κοινωνικούς κύκλους. Επίσης καλό θα ήταν να αρχίσετε να σκέφτεστε και τις διακοπές σας
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλά τα παράπονα σας στον άνθρωπο που υπάρχει μόνο τυπικά πια δίπλα σας. Οι περισσότεροι Τοξότες, μέχρι να φύσει η εποχή του Μαίου, θα έχουν χωρίσει από ανούσιες και χωρίς μέλλον σχέσεις – δεσμούς, που τους ταλαιπωρούν. Αυτό θα έχει την ισχύ του και σε φιλικά περιβάλλοντα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο, σε ότι σας φτιάχνει την διάθεση και την ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Αυτό το οποίο ζείτε τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην ερωτική σας ζωή, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται σε όλο τον σχεδιασμό σας. Ενεργοποιηθείτε και κάντε αυτό που ζητάει η ψυχή σας. Πολλές και οι προτάσεις που θα σας έρθουν και από το παρελθόν, από μια ιστορία που ακόμη δεν έχει τερματιστεί. Οι όψεις του ανάδρομου Κυβερνήτη σας, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες για να βάλετε σε μια σειρά, όλα αυτά που σκέφτεστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα
Η μέρα είναι καλή για πρωτοβουλίες. Σίγουρα είσαστε εγωιστές και δεν τολμάτε να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό όσο το αφήνετε και περνάει ο καιρός, τόσο πιο μεγάλο το αισθηματικό κενό που δημιουργείται. Η εποχή των Διδύμων, που σας ταιριάζει, θα σας ανοίξει τις πόρτες για να μην χάσετε κάτι που πραγματικά αξίζει στην ζωή σας. Πάντως, όσοι έχουν καιρό να ειδωθούν, θα έχουν ξαφνικές εκπλήξεις που θα ενισχύσουν τα αισθήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε σε μια μεταβατική περίοδο, που πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Είσαστε ψυχικά και σωματικά κουρασμένοι και αυτό σίγουρα, δεν μπορείτε να το ανεχτείτε άλλο. Σε όλο αυτό θα βρείτε συμμαχικά και τα αστρολογικά στον οίκο σας, που θα σας βοηθήσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα δουν πολλά νέα πρόσωπα να τους πλησιάζουν με ερωτικό ενδιαφέρον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.