ερωτοσκοπιο 18/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 18/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 12 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Δύσκολη η μέρα για όλα τα πύρινα ζώδια και ιδιαίτερα για το ‘μωρό’! Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας με τον Δία, και μέχρι τις 24-05, σας τροφοδοτούν με ένα σωρό έννοιες που πρέπει να επιλύσετε, με το κοφτερό σας μυαλό. Μέσα σε αυτό εντάξτε και την προσωπική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η συμπεριφορά σας είναι διαφορετική, από κάθε άλλη περίοδο. Είσαστε αρκετά πιεσμένοι από όλα αυτά τα περίεργα, που συναντάτε στα αισθηματικά και στα οικογενειακά σας. Ότι και να κάνετε δεν θα σας βγει σε αποτέλεσμα, καθώς ο ανάδρομος σας βάζει παντού σταυρόλεξα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μελετάτε τα πάντα πριν κάνετε τις κινήσεις σας. Σε αυτό σίγουρα βοηθάει και ο Ήλιος που σε λίγες ώρες θα είναι επάνω σας. Ετοιμαστείτε για μεγαλεία. Αισθηματικές υποθέσεις που σας πληγώνουν ήδη είναι καθοδόν προς την λυτρωτική τους λύση, και όχι με δική σας παρέμβαση.
Ευκαιρίες αγάπης:

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Προσπαθείτε να καλύψετε τις κοινωνικές και εργασιακές σας υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να έχετε ξεχάσει ότι έχετε και προσωπική ζωή. Αυτό όμως είναι κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας το θυμίσει ο σύντροφος σας. Ενεργοποιηθείτε και εσείς οι αδέσμευτοι, είσαστε κοντά σε κάτι καινούργιο.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε αμετακίνητοι και κάθετοι σε αυτά που πιστεύετε. Προφανώς και ο Άρης με τον Κρόνο μέσα στον συγγενικό Τοξότη, δεν βοηθάνε καθόλου στην διπλωματία σας, αλλά τα αισθηματικά ζητήματα, που σας απασχολούν, δεν θα λυθούν μέσα από λεκτικές συγκρούσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε στην διάθεση σας 48, ώρες και μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σας, και μέσα στους Διδύμους. Μπορείτε να ανακινήσετε ιστορίες από το παρελθόν, που σας έχουν αφήσει κάποιες αισθηματικές απορίες, ή και ακόμη μέσα από αυτήν την δράση, να τερματίσετε ανώφελες εκκρεμότητες.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε κάνει μια σειρά από ερωτικά λάθη, και τώρα αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα να τα διορθώσετε. Μετά την πανσέληνο του μήνα μπορείτε να ξεκινήσετε με το να αναμοχλεύετε τις καταστάσεις που σας ενοχλούν, μαζί με τα άτομα που είναι υπεύθυνα για αυτό. Οι αδέσμευτοι, ας μην κρυφοκοιτάνε τους δεσμευμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε πολλές δηλώσεις να κάνετε και οι πιο πολλές κάποιον θα ενοχλήσουν. Σαφώς, και δεν είστε από τα άτομα, που κρατάνε την γλώσσα τους, αλλά με ένα τόσο δύσκολο αστρολογικό γίγνεσθαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει και εσείς να επιδείξετε μια συγκράτηση όλων των δράσεων σας.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Τοξότης: Απρόσμενες συναντήσεις θα έχετε μέχρι την αλλαγή του ζωδίου. Είσαστε εδώ και καιρό στο ερωτικό στόχαστρο, μιας σπουδαίας προσωπικότητας, που θα σας ζητήσει κάτι παραπάνω. Αν είστε ήδη σε δέσμευση, καλύτερα μην κάνετε αυθόρμητες κινήσεις, που θα σας κοστίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η αυτοπεποίθηση σας είναι κάτω από ισχυρούς αστρολογικούς κλυδωνισμούς. Αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει και τις επόμενες ημέρες, άρα αφήστε σοβαρές αποφάσεις και κινήσεις για τον νέο μήνα του Ιουνίου. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσουν και οι ελεύθεροι, που αναζητούν μια καινούργια συντροφιά
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Διασχίζετε την θάλασσα και θέλετε και να βγείτε και στεγνοί. Αυτό δεν θα συμβεί. Ο απόλυτος τρόπος που διατηρείτε μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, δεν θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο σας, αντιθέτως, ίσως τον κουράσει και θελήσει να απομακρυνθεί οριστικά.
Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ψαράκια, ο Ποσειδώνας και ο ανάδρομος Ερμής σας βάζουν σε μια υπερκινητικότητα και φλυαρία, που θα τραβήξει πολύ κόσμο γύρω σας. Αυτό το πιο πιθανόν είναι να σας παρουσιάσει και κάποια νέα προσωπικότητα. Σε αυτούς που είναι ήδη σε δέσμευση, ίσως φανερώσει και άλλες πτυχές του συντρόφου σας.
Ευκαιρίες αγάπης:

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.