ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/08 Παρασκευή Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Μπορεί στο τώρα ο άνθρωπος σας, να αντιδρά αλλά μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, θα ακολουθήσει τα σωστά βήματα σας. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες και ανάμεσα σε δύο δύσκολες εκλείψεις, κάποια θέματα πιθανόν να βγάλουν στην επιφάνεια καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Δεν πειράζει, θα το ξεπεράσετε εύκολα. Πολλές και οι απαιτήσεις … που θα προκύψουν από τους φίλους σας, για την περισσότερη παρουσία μέσα στις κοινές σας παρέες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Δεν χρειάζεται πια να παρακολουθείτε και να ζηλεύετε την προσωπική ζωή, κάποιου πρώην συντρόφου σας. Κάπως έτσι χάνετε την δική σας καθημερινότητα και χωρίς κάποιο σοβαρό κέρδος. Οι μέρες που πλησιάζουν, θα σας δώσουν νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που πιθανόν και μέσα από αυτές, να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας, που θα αναδείξει συναισθήματα πρωτόγνωρα για εσάς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Μπορεί αυτήν την εποχή … να είστε άκρως προβληματισμένοι, με τα ερωτικά σας θέματα, αλλά ευτυχώς οι δράσεις από την μεριά του ανθρώπου σας, θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Όλα τα άλλα διαγράψτε τα. Οι μέρες μέχρι και την αρχή του Φθινοπώρου θα δώσει και τις σχετικές ευκαιρίες, για τους χωρισμένους – τσακωμένους συντρόφους / συζύγους, να έρθουν και πάλι κάτω … από την ιδέα της επανασύνδεσης
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Έχετε δοκιμάσει όλους τους τρόπους, για να τραβήξετε επάνω σας, την ερωτική ματιά, κάποιου προσώπου … που το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει εισέλθει στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο και να χαλάσετε την εικόνα σας. Έχετε ήδη γίνει αντιληπτοί. Δώστε χρόνο και θα δείτε ότι οι ανταποκρίσεις, Οι οικονομικές σας απολαβές, θα ανέβουν και θα σας δώσουν μια καλύτερη δυναμική.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Έχετε λάθος εντύπωση τελικά για το άτομο …που σας ενδιαφέρει. Δεν έχετε ακόμη συσχετιστεί τόσο όσο, για να βρείτε τι κοινό έχετε σαν άτομα – προσωπικότητες. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να περιμένετε τις όποιες επικοινωνιακές αντιδράσεις, που ίσως και να σας αρέσουν. Ιδιαίτερες προτάσεις θα σας έρθουν και από τα εργασιακά σας θέματα, που θα ανοίξουν… “μεγάλες πόρτες”!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είστε από τα πιο αξιαγάπητα ζώδια του κύκλου. Αυτό μέσα στον υπόλοιπο Αύγουστο πολλαπλασιάζεται και σας κάνει το ερωτικό επίκεντρο, για έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι σας θέλει, αλλά δεν τολμά. Αυτό το ΄εμπάργκο΄ θα σπάσει με δική του πρωτοβουλία και θα ξεκινήσουν επικοινωνίες. Σε μια άλλη έκφανση του, κάποια τσακωμένα – χωρισμένα ζευγάρια, θα βρουν τους τρόπους… για να επανενωθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο