ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/08 Τρίτη Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Δύναμη
Αδιαφορείτε για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος, καθότι δεν βλέπετε και τις σχετικές πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που γίνεται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας έχει κουράσει σε κάθε επίπεδο. Εσείς που κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια, για να φέρετε και πάλι τον έρωτα μέσα στην ζωή σας, θα πρέπει να είστε παραπάνω υπομονετικοί. Αυτό που έχετε ευχηθεί, τελικά θα γίνει. Κάποιες αλλαγές, που προσπαθείτε στα εργασιακά σας, θα σας γίνουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Οι Εραστές
Η ματιά σας έχει γεμίσει από έρωτα και θαυμασμό, για μια νέα προσωπικότητα που έχει εισβάλει στην καθημερινότητα σας. Με τον ανάδρομο Ερμή, σίγουρα όλα είναι δύσκολα, όμως από τις 30/08 και μετά, αυτό θα αλλάξει και τα λόγια θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσείς που έχετε μια δύσκολη σχέση, που διαμεσολαβούν, τρίτοι, χιλιόμετρα, και παρασκήνιο, ίσως και να χρειαστεί, με το χέρι στην καρδιά να πάρετε την απόφαση σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Δεν είστε και ιδιαίτερα ομιλητικοί αυτές τις ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Είσαστε μέσα στις σκέψεις και καλείστε να πάρετε αποφάσεις, που θα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Σίγουρα είστε και από τα πιο αυστηρά ζώδια στον έρωτα, που δεν μπορούν να περιμένουν ή ηθελημένα… να βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Όλος ο υπόλοιπος Αύγουστος, θα σας φέρει και κάποιες πληροφορίες, που θα σας διευκολύνουν στις ανακοινώσεις σας. Στα επαγγελματικά σας δείξτε μεγαλύτερη προσοχή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα
Κάποιος σας θέλει πολύ και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι μάλλον, έχει κάποιες τρίτες δεσμεύσεις πίσω στο παρελθόν του. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς ακούστε αυτά που θα σας προταθούν, και το μόνο σίγουρο, είναι ότι… όποια απόφαση και να πάρετε θα είναι η σωστή και η καλύτερη για εσάς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Γητευτής
Η καρδιά σας ζητά το παρελθόν, και το μυαλό σας έχει πιαστεί στα δίχτυα ενός έρωτα, που σας έχει προκύψει από τον φιλικό σας κύκλο. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ πιο έντονα και να αποφασίσετε που θα καταλήξετε. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, μην το καθυστερήσετε και πολύ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Ο άνθρωπος σας, έχει να σας κάνει κάποιες θετικές ανακοινώσεις, για τα σχέδια που είχατε βγάλει τις προηγούμενες εβδομάδες. Χρήμα υπάρχει πια… καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, και το μόνο που απομένει είναι να κοπούν και οι υπερβολικές σχέσεις με το παρελθόν. Αυτό είναι και στο δικό σας χέρι, να το επισπεύσετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο