ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/09 Κυριακή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/09 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Οι Εραστές
Αν δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα …να μπαίνουν ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, όλα τα άλλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι υπέρ σας… άρα ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει θα βρουν τους διπλωματικούς τρόπους για να είναι και πάλι μαζί και καλά. Μόνοι, εργένηδες αλλά και μόνιμα ερωτευμένοι με κάτι μην συμβατικό, θα έχουν καινούργιες γνωριμίες που θα τους ανανεώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Γητευτής
Εσείς, ασχολείστε αυτήν την εποχή με την εργασία και τα οικονομικά σας και μάλλον κάπου τα είχατε αφήσει στην άκρη για χάρη ενός μεγάλου έρωτα. Στο τώρα έχετε την εύνοια να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Εσείς που έχετε βιώσει παρατεταμένη μοναξιά …θα πρέπει να βγείτε και λίγο από την συνηθισμένη σας ρουτίνα και να ανοίξετε τα φτερά σας. Σίγουρα κάτι ενδιαφέρον σας περιμένει πιο κάτω.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Σελήνη
Οι δεσμοί που έχετε συνάψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι μάλλον ακατάλληλοι για τις δικές σας προδιαγραφές και διαθέσεις. Η μοναξιά δεν θα πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει σε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Με τον ήλιο να σας δίνει μια παραπάνω δυναμική, από τον Ζυγό, σίγουρα θα καταφέρετε κάποιοι από εσάς, να πάτε πίσω στο παρελθόν και να λήξετε εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Το Αστέρι
Η ερωτική σας διάθεση είναι πεσμένη και δεν κάνετε πια καμία πραγματικά προσπάθεια να λήξετε καταστάσεις που μόνο σας προβληματίζουν. Αυτό σας έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις και απορίες μέσα στην σχέση σας. Ωστόσο με τον Ήλιο να σας δίνει όλη την θετική του εύνοια από την συγκατοίκηση του με τον Δία, εσείς θα πάρετε πιο σοβαρά τις καταστάσεις και θα κάνετε ότι καλύτερο…. τελικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Άρμα
Είσαστε ανάμεσα σε πολλά εμπόδια … στον εργασιακό και προσωπικό σας τομέα, που μάλλον έχετε μπερδευτεί σε υπερθετικό βαθμό… ! Οι μέρες του Ζυγού, σας δίνουν έναν καλύτερο αέρα και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να καταφέρετε να δώσετε τις λύσεις που απαιτούνται. Όσοι έχουν χαθεί –χωρίσει αυτό το διάστημα, θα γίνουν οι σωστές επικοινωνίες έτσι ώστε παρεξηγήσεις και εντάσεις, να προσπεραστούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Αυτά που σας έρχονται, είναι ιδιαίτερα ευχάριστα! Ο σύντροφος σας έχει κάποιες ιδέες … για το κοινό σας μέλλον. Ακούστε με προσοχή. Οι μέρες που θα έρθουν και ειδικά ο Οκτώβριος … θα σας αποζημιώσει εις το έπακρο! Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρείτε … τον άνθρωπο της ζωής σας. Επίσης, τα οικονομικά σας, θα ανέβουν και θα σας δώσουν … αυτά που σας αξίζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.