ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/08 Σαββάτο Α

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Δεν θα πρέπει να κάνετε ακόμη αποκαλύψεις … για την προσωπική σας ζωή, σε άτομα, που είναι στο κύκλο σας και ξέρουν το παρελθόν σας. Δώστε χρόνο σε αυτόν … που έχετε γνωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για να σας αποδείξει την αξία και την αγάπη του. Οι μέρες είναι καλές και για αυτούς που κάνουν την φιλότιμη τους προσπάθεια να επανενωθούν. Φροντίστε επίσης και τα οικονομικά, σας και μην είστε τόσο σπάταλοι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα …που πρέπει να δείτε πιο αναλυτικά. Επιχειρησιακά, ταξίδια, σπουδές, νομικά. Ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις … και θα δείτε ότι μπορείτε να βρείτε τι σωστές λύσεις στα πάντα. Εσείς που έχετε μείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας, μην πτοείστε. Από την αρχή του νέου μήνα, θα βρεθούν στα μονοπάτια σας, νέοι άνθρωποι … που θα σας δελεάσουν με τις προτάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Έχετε μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, πάλι! Αυτό είναι και κάτι που έχει ενοχλήσει πολλούς … από την ζωή σας. Μπορεί να φταίει και ο ανάδρομος Ερμής, αλλά και εσείς έχετε κάνει σωρεία από λάθη. Από την νέα εβδομάδα, καλό θα ήταν … να ενεργοποιηθείτε και να προσπαθήσετε, να φέρετε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Μην αμελήσετε φίλους και εργασία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Δεν αντιδράτε πια στα λόγια αγάπης … που σας κάνει ο άνθρωπο σας. Κάτι σας κρατά πίσω, κάτι υποψιάζεστε, κάτι σας κάνει και αισθάνεστε ανασφάλεια. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς θα πρέπει να μιλήσετε και να δώσετε λύσεις. Πάντως … τα τωρινά αστρολογικά δεδομένα της εποχής, στηρίζουν σχέσεις, νέα επαγγελματικά βήματα αλλά και νέους αληθινούς έρωτες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Είσαστε χαμένοι από την σχέση σας, με όλα αυτά τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά θέματα – ανοίγματα … που έχετε μπλέξει. Δεν πειράζει, το ταίρι σας, δείχνει κατανόηση, αλλά και εσείς μην το τραβάτε στα άκρα. Όσοι έχουν στην καθημερινότητα τους, μια νέα αγάπη, θα πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά. Είστε το τυχερό γήινο ζώδιο, που μέσα σε αυτό το τρέχον έτος, θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Μην δίνετε αφορμές για κουτσομπολιά …. σε ανθρώπους που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει. Σίγουρα μπορεί να υπάρχει η ανάγκη για κοινωνικοποίηση, αλλά κάντε το, με τους σωστούς ανθρώπους. Μέσα στις επόμενες ημέρες, στους εργένηδες θα παρουσιαστούν νέες γνωριμίες που θα δέσουν γρήγορα … και θα γίνουν έρωτες με πορεία. Μια καλή εξέλιξη, έρχεται σε οικονομικά – νομικά – κληρονομικά ζητήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.