ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/09 Τρίτη Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/09 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Οι Εραστές
Φτιάξτε την διάθεση σας, με το να βάλετε ένα μεγάλο και κατανοητό στοπ, σε όλους αυτούς, που δεν σας ταιριάζουν τελικά. Κάντε μια νέα αρχή που δεν θα περιέχει τίποτα από τα παλιά και τα δύσκολα. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Οκτωβρίου, μπορούν να σας δώσουν ευκαιρίες … από εκεί που δεν το φαντάζεστε. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο της καρδιάς σας, θα πρέπει να επιταχύνετε τις εξελίξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Γητευτής
Δεν χρειάζεται στο εδώ και τώρα, να κάνετε κάτι με το οποίο και δεν συμφωνείτε με τον άνθρωπο σας. Και ειδικά αν είναι σε νέα σχέση. Οι καταστάσεις και οι εμπειρίες του παρελθόντος, δεν πρέπει να χαθούν αλλά να σας γίνουν αυστηρά μαθήματα, για όλα αυτά που θα γίνουν … στο μέλλον. Σχέσεις εξ αποστάσεως, που πια έχουν χάσει την ένταση τους, αλλά υπάρχει διάθεση για ανανέωση … ίσως και να περάσουν άμεσα σε δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Σελήνη
Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και σκληρές σκέψεις, για κάποιον πρώην σας, που για τους δικούς του λόγους ζητά, να σας ξαναδεί και να συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες για το τότε. Το πιο πιθανόν, είναι να προσπαθεί να ζεστάνει και πάλι το κλίμα στο μεταξύ σας … για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Με τον ήλιο μέσα στον συγγενικό Ζυγό, όλα είναι πιθανά. Ένα καλό νέο θα σας έρθει, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, σχετικά με τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Το Αστέρι
Μην χάνετε τον χρόνο, την ενέργεια και τα λεφτά σας, με άτομα και τις καταστάσεις τους, χωρίς λόγο. Μπορεί να έχετε συνηθίσει, αλλά αυτήν την καλή αστρολογική περίοδο, κάντε την χάρη στον εαυτό σας, και δώστε προτεραιότητα μόνο στον εαυτό σας. Οι δεσμοί – γάμοι, που έχουν ταλαιπωρηθεί με τρίτες καταστάσεις & γεγονότα, καλό θα ήταν, στο τώρα να αφήσουν τις εντάσεις, και να συγκεντρωθούν στα κοινά τους βήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Άρμα
Οι φίλοι σας, τα πρόσωπα που σας αγαπούν, έχουν όλη την καλή διάθεση, να σας στηρίξουν … αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, να σας φέρουν σε επαφή, με νέο κόσμο. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή, να σας υποστηρίζουν … όλο και κάποιος νέος έρωτας, θα σας χτυπήσει την πόρτα. Κάποιοι δεσμευμένοι από το ζώδιο σας, μέσα στις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, πιθανόν και να δεχτούν προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης- οικογένειας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να υποστηρίξετε σχέσεις – καταστάσεις, οικονομικά δεδομένα, αν δεν βάλετε κάποιο πρόγραμμα … μέσα στην ζωή σας, που από τις αρχές του Φθινοπώρου, έχει ανακατωθεί υπερβολικά. Όλα τα παιδιά του Ερμή, έχουν μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες, και για όλον τον Οκτώβριο, να ισορροπήσουν και τα οικονομικά τους θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.