ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/07 Πέμπτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Το Αστέρι
Δεν είστε και μέσα στην καλή χαρά. Ο άνθρωπος σας δείχνει μια παρατεταμένη επικοινωνιακή αδιαφορία, που σίγουρα σας έχει τραβήξει την προσοχή. Ότι και να φταίει, εσείς καλείστε να μιλήσετε και να πάρετε μια τελική απόφαση, πριν τις διακοπές σας. Αν κάποιοι, από εσάς, αυτήν την εποχή… έχετε παράλληλη κατάσταση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, καθώς οι ερχόμενες εκλείψεις του Αυγούστου, θα φέρουν μεγάλες ανατροπές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Οι μέρες μέχρι και τις 06 / 08, έχουν κάτι διαφορετικό … για την ερωτική σας ζωή που τις τελευταίες εβδομάδες, έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτοί που έχουν τσακωθεί, θα καταφέρουν μέσα από ρομαντικές επικοινωνίες, να τα ξαναβρούν … αλλά και να προχωρήσουν και πιο κάτω. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα έχουν τύχη σε νέες επαφές, που θα τους ξυπνήσουν τον καλό τους εαυτό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Εσείς είστε το ερωτικό στόχαστρο, για μια πρόσφατη σας γνωριμία, που έχει σκοπό … να σας κάνει το ταίρι της. Θα δεχτείτε άμεσα, ερωτικά καλέσματα, προτάσεις αλλά και δράσεις, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Τουλάχιστον ακούστε, βιώστε και όταν είστε έτοιμοι δώστε τις απαντήσεις σας. Ευχάριστες ανατροπές … θα υπάρξουν και στους ήδη δεσμευμένους μέσα από ειδήσεις … που θα ανοίξουν τους δρόμους τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως: Ο Αρχιερέας
Αφήστε καλύτερα τις μέρες να κυλήσουν, να σκεφτείτε πιο ώριμα και μετά να δώσετε τις όποιες απαντήσεις … έχουν ζητηθεί, από τον άνθρωπο σας. Πολλά αυτά που έχετε περάσει, και σίγουρα για το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θέλετε να είσαστε πιο άνετοι. Τα οικονομικά σας, θα στρώσουν και θα σας δώσουν τις ευκαιρίες … που ζητάτε. Κάποιες διπλές καταστάσεις … θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος Ο Ήλιος
Είσαστε ευγενείς και διακριτικοί … με τις νέες γνωριμίες, που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα σας…! Κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, είναι πιθανόν να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας. Μέσα σε όλα αυτά, που θα σας τύχουν, θα ακούσετε ευχάριστα … για τα επαγγελματικά – επενδύσεις σας. Οι σχέσεις, που έχουν, αποδείξει την αξία τους, θα μεταβούν σε ένα πιο επίσημο επίπεδο σχετικά σύντομα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Δεν ξέρετε … τι να πείτε και σε ποιον. Είναι τόσες πολλές οι προσφορές στους ελεύθερους, που σίγουρα θα χρειαστείτε χρόνο … για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι μέρες του Αυγούστου … θα βοηθήσουν και τα ζευγάρια, που έχουν χωρίσει – τσακωθεί – απομακρυνθεί, να έρθουν πιο κοντά. Οι σχέσεις, που έχουν μεταξύ τους χιλιόμετρα, τελικά θα βρουν τον τρόπο για να είναι μαζί και μόνιμα. Οικονομικές εξελίξεις, σας δίνουν άνεση και ευκαιρίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο