ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/03 Δευτέρα

kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 28/03 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Θα αναλογιστείτε τι κάνετε λάθος και τίποτα δεν εξελίσσεται. Η έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει μέσα στα ερωτικά ζευγάρια, είναι το κύριο πρόβλημα για όλους του Κριούς. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη που σας πλησιάζει, θα δώσει αφορμές για να καταφέρετε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Οι αδέσμευτοι, από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, θα έχουν ιδιαίτερες γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Το περιβάλλον σας είναι ευχάριστο και εσείς μέσα στην μετριοπάθεια. Δεν έχετε καταφέρει να βρείτε την εσώτερη ισορροπία σας, και αυτό σίγουρα σας ρίχνει. Οι Ταύροι που έχουν χωρίσει, δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα ξαναβρούν. Το απόμακρο ταίρι, ήδη είναι σε σκέψεις για γυρισμό και προτάσεις για κοινή πορεία… μόνιμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Η επιείκεια που δείχνετε στον σύντροφο σας, σίγουρα σας έχει δέσει πολύ περισσότερο σαν ζευγάρι. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, πριν την νέα σελήνη του Απριλίου, θα αρχίσουν να εισπράττουν συναισθηματικά δώρα. Οι Δίδυμοι που παίζουν σε πολλά ταμπλό, πρέπει να πάρουν την τελική τους απόφαση, με ποιον επιθυμούν εν τέλει να παραμείνουν. Ίσως και με κανέναν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Κάποιες μικρές μετακινήσεις, θα χρειαστεί να κάνετε το επόμενο διάστημα. Αυτό θα δώσει μια σειρά από νέες γνωριμίες, που θα γοητεύσουν και τους δεσμευμένους και τους ελεύθερους. Οι μέρες είναι άκρως θετικές για συναισθηματικές υποθέσεις, ακόμη και για τους απόμακρους συντρόφους. Οι Καρκίνοι που έχουν ωροσκόπο σε υδάτινο ζωδιο, θα έχουν χαρμόσυνες ειδήσεις σε κάποιο οικονομικό τους θέμα, που είχε ξεχαστεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας :Η Κρίση – Νο 20
Σιγουρευτείτε ότι αυτά που έχετε υποσχεθεί σε ανθρώπους που σας έχουν εμπιστευτεί, μπορείτε τελικά να φέρετε εις πέρας και σε λογικούς χρόνους. Τα αστρολογικά δεδομένα για όλα τα πύρινα ζώδια είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά οι Λέοντες έχουν την προστασία του κυβερνήτη τους, ακόμη και στα πιο ανατρεπτικά σχέδια της ζωής. Οι πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα δώσουν την υλική ασφάλεια για να προχωρήσετε στους σκοπούς σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να εναρμονιστείτε, με τα νέα και σίγουρα διαφορετικά δεδομένα. Αλλαγή εποχής και ίσως και αλλαγή στην προσωπική – ερωτική σας ζωή. Τα περισσότερα Παρθενάκια, που δεν είναι πια ικανοποιημένα από την σχέση τους, θα απομακρυνθούν, και χωρίς να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για κάτι μελλοντικό. Όσοι έχουν εμπλακεί σε τρίτες και παράλληλες αισθηματικές περιπέτειες, θα χρειαστεί να είναι πιο εγκρατείς και μετρημένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλά τα ψέματα και οι αλήθειες που έχουν μπλεχτεί μέσα στο ‘αέρινο’ κεφάλι σας και σας ταλαιπωρούν για τις τελικές σας αποφάσεις. Για τους χωρισμένους… πολλές και οι σκέψεις για επανασύνδεση, με διαφορετικά κριτήρια και όρους πια. Για τους ελεύθερους, ποικίλα τα διλήμματα και προς ακατάλληλα άτομα. Προσοχή. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα Μαρτίου, είναι δύσκολες και δημιουργούν εντυπώσεις και φαντασιώσεις, που δεν έχουν γήινο υπόβαθρό. Μην βιαστείτε για τίποτα, όλα μπορούν να περιμένουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Ακούτε τους πάντες – τα πάντα, και αποφασίζετε στο τέλος αυτό που είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές και επιθυμίες. Ο Ερμής και από τον φίλο Κριό, σας βάζει σε πολύ σοβαρές σκέψεις για βαθιές και μόνιμες αλλαγές . Αυτοί οι Σκορπιοί του 1965-1970, θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα έχουν κάτι μοιραίο και δεν αποκλείεται να δώσουν δεσμεύσεις και γάμους μέσα στο 2016. Τα μάτια σας λοιπόν ανοιχτά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Καταστροφές και φωτιές ανάβετε στο πέρασμα σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό σας έχει ανεβάσει την διάθεση και το ηθικό βεβαίως – βεβαίως. Αυτό το αστρολογικό γίγνεσθαι που συντελείται τις τελευταίες εβδομάδες, θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα του ανοιξιάτικου Απριλίου . Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα αντικρίσουν νέα πρόσωπα – κόσμο, που θα θελήσουν να τους βάλουν σε νέες κοινωνικούς κύκλους…. και όλα είναι πιθανά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι σκέψεις και οι γενικολογίες απλά δεν είναι αρκετές, για να κατακτήσετε τους πολυπόθητους και δύσκολους στόχους σας… και πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με την καρδιά – μυαλό, ενός νέου ανθρώπου. Για όσους η ψυχολογία και η κοινή λογική τους, λεει, ότι καλύτερα να απομακρυνθούν από αρρωστημένες καταστάσεις, που δεν έχουν μέλλον… πρέπει να το πράξουν άμεσα και χωρίς άλλες χρονικές καθυστερήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ερημίτης – Νο 09
Έχετε μοιράσει την ενέργεια, τον χρόνο, και το συναίσθημα σας σε πολλά άτομα, και αυτό σας βάζει σε σοβαρό κίνδυνο αποκαλύψεων τις επόμενες ημέρες όπου πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα σας δοκιμάσουν. Όσοι Υδροχόοι, είναι σε σοβαρές σκέψεις για δέσμευση – γάμο – οικογένεια –απόγονο, και ακόμα πριν αυτή η περίοδος, θα έχουν μικρές καθυστερήσεις λόγω οικονομικών καταστάσεων. Όλα όμως θα ξεπεραστούν… και τα πλάνα θα ανθίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι δράσεις που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, δεν σας ευχαριστούν και σίγουρα δεν σας δικαιώνουν αναλογικά ,με αυτά που έχετε προσφέρει εσείς και τόσο καιρό. Οι όψεις της Αφροδίτης, που σιγά – σιγά, που αποχωρεί από τον ζωδιακό σας οίκο και μέχρι τις 05/ 04, θα σας φέρουν μπροστά σε ποικίλες επιλογές, που δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τις επιδοκιμάσετε ή έστω εύκολα να τις απορρίψετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.