ερωτοσκοπιο 28/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-14414

ερωτοσκοπιο 28/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 18 ημερών

ωροσκοπιο – Κριός : Οι μέρες μέχρι το τέλος του Μαρτίου θα σας δοκιμάσουν. Οι Κριοί που έχουν σχέση η οποία ήδη έχει δείξει το τέλος της, θα πρέπει να δουν άμεσα τι κινήσεις θα κάνουν. Αυτό ισχύει και για τους ελεύθερους, που αποζητούν κάτι που να κινητοποιεί το μυαλό και την καρδιά τους.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η αντίληψη σας έχει γίνει πιο πλατιά από ποτέ. Όλα τα άστρα με πρωτοστάτη τον κυβερνήτη σας, σας ανοίγουν τις πόρτες για να κάνετε τα επόμενα σοβαρά σας βήματα. Οι χωρισμένοι θα εγκαταλείψουν την ελπίδα της επανένωσης, και θα στραφούν σε νέο κόσμο για να διορθώσουν την ψυχολογία τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο ανάδρομος Κρόνος απέναντι σας, σας δίνει όλες τις λύσεις. Είτε αυτό λέγεται επιτέλους ένας σωστός σύντροφος, είτε ένα τέλος σε δύσκολες υποθέσεις καρδιάς, είτε μια απόπειρα για να ξανακερδίσετε το έδαφος σε μια ιστορία αγάπης.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το ταμπεραμέντο σας είναι στο ζενίθ. Αυτό θα προσελκύσει πολύ κόσμο, που θα επιθυμεί να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Η σελήνη και ο Ερμής σε δυναμικές όψεις πάνω στο ζωδιο σας, σας ωθούν να λύσετε τις επόμενες ημέρες παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ωροσκόπιο – Λέων: Το αντιλαμβάνεστε και εσείς. Ένας μεγάλος κύκλος καταστάσεων και γεγονότων, είναι κοντά στο τέλος του. Η προοδευτική κίνηση του κυβερνήτη σας, στις επόμενες μοίρες του Κριού σας βάζει σε σκέψεις για μόνιμες αλλαγές. Σε αυτό θα συμπαρασυρθούν εργασία, έρωτες και οικογένεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας. Ο ανάδρομος Κρόνος δημιουργεί αναταράξεις, που δύσκολα θα βοηθήσουν σε υποθέσεις αισθηματικών. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, και από τον νέο μήνα, δράστε με πρόγραμμα και σύνεση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είναι το τέλος μιας παρατεταμένης κατάστασης, που δεν σας δίνει πια την αφορμή, για να σώσετε ημιτελείς υποθέσεις γάμων και σχέσεων. Είσαστε πια κουρασμένοι. Ωστόσο, από την Κυριακή και ύστερα, θα δείτε πολλές προσωπικότητες, να σας πλησιάζουν με σκοπό την συμφιλίωση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Από την στιγμή που ακόμη νιώθετε…καλό θα ήταν να κάνετε βήματα. Οι μέρες με έναν Ερμή στον Κριό, μόνο θετικά και άμεσα αποτελέσματα θα φέρουν. Οι βραδινές ώρες, είναι άκρως ερωτικές για νέους έρωτες και γνωριμίες, που θα ξεσηκώσουν όλους τους Σκορπιούς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε όντως αρκετά στριμωγμένοι με έναν Άρη και ένα Κρόνο, να τσακώνονται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, για το ποιος θα υπερισχύσει. Αυτό σίγουρα σας προσθέτει μια περισσή νευρικότητα. Οι χωρισμένοι Τοξότες, ας περιμένουν τον καινούργιο μήνα, για την κίνηση τους για επανένωση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

prodosia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μια άκρως δύσκολη ημέρα, που θα θέσει την εξυπνάδα σας σε πλήρη αφύπνιση. Τρίτα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς, θα σας πλησιάσουν με έμμεσους και διπλωματικούς τρόπους. Οι μέρες είναι περίεργες, το ίδιο και οι συμπεριφορές. Αν είστε σε σοβαρή δέσμευση, καλύτερα αγνοήστε τα σινιάλα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι μέρες που αναμένονται είναι άκρως θετικές, με όλα τα αστρολογικά δεδομένα να σας πλαισιώνουν με ευκαιρίες για αλλαγές, σε όλους τους τομείς. Επίσης, ευχάριστες ανατροπές θα έχουν οι περισσότεροι Υδροχόοι, σε οικογενειακά ζητήματα, που είχαν μείνει στάσιμα για μεγάλη περίοδο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Φρενάρετε την φόρα σας. Έχετε ξεφύγει από τα όρια σας και αυτό σίγουρα δεν γοητεύει τους ανθρώπους, που σας περικυκλώνουν. Η κινητικότητα της Αφροδίτης, στις τελευταίες μοίρες σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα, και να λύσετε τις διαφορές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.