ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/12 Δευτέρα

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 28/12 Δευτέρα taro

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Είσαστε άκρως εριστικοί και εγωιστές αυτό το διάστημα. Ακόμα και όσοι είναι σε σχέση, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα επικοινωνίας με όλους. Όσοι είναι σε διαπραγματεύσεις με το παρελθόντος, καλό θα ήταν να τις ξανά-ξεκινήσουν με το νέο έτος. Οι όψεις του ορθόδρομου πια Ουρανού, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας βάλουν πάνω σε σταυροδρόμια τελικών αποφάσεων.

Εύνοια με: Ζυγός

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Η ερωτική και φυσικά η σεξουαλική προσοχή σας είναι σταματημένη στο μέτριο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ, να επιδιώξετε από τις σκέψεις και τις όποιες ακόμα αναμνήσεις. Αν υπάρχει ακόμα κάτι – κάποιος που σας προβληματίσει ….τότε μην χάνετε τον χρόνο σας…..και μιλήστε στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι Ταύροι, του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες… που θα τους βάλουν και πάλι σε ιδιαίτερες σκέψεις αγάπης.

Εύνοια με: Παρθένος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω Το Άρμα: Η πεσμένη διάθεση και η μέτρια ψυχολογία σας…..είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την δύσκολη περίοδο. Πολλοί και πλανήτες, κάνουν μη αρμονικές όψεις με το ζωδιο σας και σας ωθούν για πρακτικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις πρώτες και τελευταίες μοίρες του ζωδιου, θα είναι οι μόνοι θα λάβουν αποδείξεις έρωτα – πίστης από τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Οι μέρες μέχρι τις 31 του μήνα θα είναι ιδανικές, για να προχωρήσετε σε κοινές δραστηριότητες

Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είσαστε οι προστατευμένοι των ημερών. Όλα

θα εξελιχθούν …ή και επιτέλους θα ανατραπούν… αλλά και θα βελτιωθούν τις ημέρες, τις τελευταίες του Δεκεμβρίου, όπου η ερωτική Αφροδίτη δίνει θετική ενέργεια από τον Σκορπιό.. Όσοι Καρκίνοι, έχουν εντοπίσει το πρόσωπο που συμπληρώνει τις δύσκολες προδιαγραφές τους, πιθανόν και να προχωρήσουν γρήγορα σε συγκατοίκηση μέσα στον νέο χρόνο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εύνοια με: Καρκίνος

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Είσαστε άκρως πάλι, επηρεασμένοι από τις γνώμες των ανθρώπων ….που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας αλλά και την βαριά παρουσία του Ουρανού επάνω σας. Οι σχέσεις των περισσότέρων αυτές τις ημέρες είναι πολύ δύσκολες και απρόσμενες. Οι γεννημένοι του τελευταίου 10ημέρου, θα έχουν την απόλυτη επιτυχία και μέσα από μεγάλο κόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον μόνιμο κύκλο των λαθών τους.

Εύνοια με: Ζυγός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον δύσκολες και οι σκέψεις είναι πια αρκετά και επί τούτου ίσως μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός πια μέσα στην προσωπική σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει τι ακριβώς σας φταιει. Αυτό όμως πρακτικά στεναχωρεί ή και να απομακρύνει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου και τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν απόλυτη ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους ….για το από κοινού μέλλον τους.

Εύνοια με: Λέων

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Η Αφροδίτη και ο Άρης σας κοιτούν και μετράνε ανάποδα ….τις μέρες –ώρες για να συναντηθείτε με τον καρμικό σας έρωτα. Όσοι έχουν ακόμα ημιτελείς καταστάσεις ή εκκρεμότητες με το αγαπημένο έτερο τους, θα κληθούν να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ποιοτικές επικοινωνίες και προσωπικές συναντήσεις, χωρίς άγχος και με πολλές και θετικές δυνατότητες για μόνιμη και σοβαρή επανασύνδεση.

Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμός: Πολλές οι ερωτικές – συναισθηματικές επικοινωνιακές εντάσεις και τα εν λόγω προβλήματα…. που καλείστε να λύσετε και να επιβάλετε πειθαρχία στην προσωπική σχέση σας. Πολλές και οι σκοτεινές σκέψεις…γύρω από τον οριστικό χωρισμό. Η πλειοψηφία των Σκορπιών, που δεν μπορούν πια … να υπάρχουν σε μια σχέση με μεγάλη διάρκεια και βόλεμα θα τολμήσουν άμεσα να αποχωρήσουν. Όσοι έχουν ήδη βρει έρωτα, καλό θα ήταν, να μην δοθούν καθολικά την κατάσταση.

Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Έχετε χάσει τον λογικό επικοινωνιακό τρόπο σας και το μέτρο του λόγου και των δράσεων σας. Τα ερωτικά σας παραστρατήματα ….σας έχουν βάλει σε μια διαδρομή χωρίς σημεία αναφοράς. Μην παρερμηνεύετε τις συμπεριφορές των τρίτων ανθρώπων … καλύτερα ρωτήστε τους. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Παρθένο ή Σκορπιό … θα έχουν σύντομα επικοινωνίες από άτομο… που έχει ξεχαστεί στο παρελθόν τους, και που επιθυμεί την αναθέρμανση των συναισθημάτων…

Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι Αιγόκεροι…. είναι τα ευνοημένα ζωδια αυτών των τελευταίων 4-5 μερών…., καθώς όλα τα αστρα είναι σύμμαχοι τους. Η προσωπική ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου τρίτου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν να υπάρξουν δεσμευτικές προτάσεις. Αυτοί που έχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με τρίτα πρόσωπα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό-κοινωνικό τους χώρο, θα πρέπει να γίνουν πιο προσεχτικοί στα λόγια – δράσεις τους, καθώς πολλά τα άσχημα που πιθανόν να ανακύψουν το επόμενο διάστημα.

Εύνοια με: Κριός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Ενισχυμένος ποικιλοτρόπως και φωτισμένος είναι ο οίκος των Υδροχόων…και γενικότερα των ζωδιων του αέρα, και μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Το έντονο αστρολογικό σκηνικό ….δίνει την δύναμη και σας ωθεί προκειμένου να ξεδιαλύνετε τις ερωτικές σας διαφορές, με τον σύντροφο αλλά και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ‘διαφορετικό’. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Βόρειο Δεσμό της Σελήνης …σε ένατο ή δέκατο ζωδιακό οίκο, θα δεχτούν προτάσεις …από το ίδιο φύλλο….!

Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Έχετε πέσει σε αλλεπάλληλα επικοινωνιακά λάθη και σε υπερβολές με τον ερωτικό σύντροφο σας. Οι έντονες όψεις του Πλούτωνα με τον Ποσειδώνα-Δία σας κάνουν … να πρέπει να ξεφεύγετε από τις από αυτές τις προβληματικές καταστάσεις άμεσα. Αυτό οφείλετε, στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν μόνιμη σχέση αν κάτι πια δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα ας απομακρυνθούν από αυτό.

Εύνοια με: Παρθένος

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!