ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/06 Πέμπτη Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/06 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Έχετε σκεφτεί τα πάντα για την σχέση σας και όλα τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Είσαστε τυχεροί, καθώς όλα αυτά, θα βρουν στο 100 % το ταίρι σας σύμφωνο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που τα αστρολογικά, σε όλα τα πύρινα ζώδια, είναι εξαιρετικά θετικά, οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα βρουν τις ευκαιρίες για να μιλήσουν και να λύσουν, τις όποιες διαφορές τους. Οι επανασυνδέσεις, οι μόνιμες … είναι κοντά!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα. που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, και ο κλήρος έχει πέσει σε εσάς, για να τα λύσετε όλα και γρήγορα. Οι εκκρεμότητες που έχετε με ημιτελή διαζύγια, κοινά οικονομικά, και παρεμφερή, καλό θα ήταν να αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά. Αλλιώς εμποδίζουν την τωρινή σας σχέση να ανθίσει… και το ξέρετε. Από τον Ιούλιο, αυτοί που είναι τώρα μόνοι, θα αρχίσουν να δέχονται περισσότερα φλερτ και κόσμο, στον περίγυρο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Έχετε μέσα στις επόμενες 2 ημέρες … και πριν να λήξει ο Ιούνιος, μια ακόμη ευκαιρία, για να ξαναμιλήσετε με το άτομο που αγαπάτε. Ο κυβερνήτης σας, έχει πολλές εκπλήξεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή, αλλά και την οικονομική σας σταθερότητα. Όλα είναι στο δικό σας χέρι, για να τα βελτιώσετε. Μια είναι όμως η συμβουλή… κρατήστε τους τρίτους, τις προτάσεις και τις ιδέες τους… μακριά από τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Όλα έχουν ένα σχετικό τίμημα και κόστος. Στην δική σας περίπτωση, για τους Καρκίνους, που διατηρούν παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, θα έχουν ειδήσεις από την άλλη πλευρά, που δεν θα τους χαροποιήσουν. Άμεσα και όσο ο Ήλιος, θα είναι ακόμη επάνω σας, εσείς καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις, που θα είναι θετικές πρώτα για εσάς, και μετά για τους υπολοίπους!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Το Καλοκαίρι αυτό είναι για εσάς. Όλα αυτά … που έχετε ευχηθεί και ζητήσει, ερωτικά, αισθηματικά, οικονομικά, είναι στο δρόμο και σας πλησιάζουν. Αυτό που θα πρέπει, να έχετε όμως μέσα στο μυαλό σας, είναι ότι τα λάθη πια δεν επιτρέπονται, και ότι εσείς θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με όλες σας τις αποφάσεις. Οι εν σχέση, που έχουν φτάσει σε σοβαρές πια συζητήσεις, για δεσμεύσεις και κάτι περισσότερο, θα πρέπει πρώτα να ρίξουν μια πιο ενδελεχή ματιά, στα οικονομικά τους δεδομένα πρώτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-768

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Κινήστε βάση στρατηγικής… και αυτό σας κάνει να έχετε πίστη και αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας. Δεν έχετε σκοπό, τα λάθη του παρελθόντος να τα ξαναπεράσετε. Οι μέρες μοναξιάς για τους αδέσμευτους, λιγοστεύουν και ο καινούργιος μήνας του Ιουλίου, θα δώσει, νέες γνωριμίες – επαφές, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Τα χρήματα που περιμένετε από αποζημίωση – πώληση, σας έρχονται γρήγορα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο