ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/07 Σαββάτο Α

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Είστε έτοιμοι ακόμη και για χωρισμό, αν οι ίδιες – δύσκολες καταστάσεις συνεχιστούν … για πολύ ακόμη μέσα στην σχέση σας. Και εσείς οι ίδιοι πλέον αντιλαμβάνεστε ότι οι αισθηματική ένταση … έχει υποχωρήσει και οι επικοινωνίες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Σίγουρα έχετε να ακούσετε και τις ανάλογες απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις. Ίσως και να πρέπει να δώσετε χρόνο και στους δύο σας, να βρείτε την χρυσή τομή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Δεν θα κάνετε άλλες υποχωρήσεις, ούτε και θα προσφέρετε άλλες χαρές – φροντίδα – χρόνο στο άτομο που έχετε δίπλα σας, αν και αυτά με την σειρά τους, δεν κάνουν κάτι και για εσάς. Οι μόνοι ίσως και να κάνουν σκέψεις για επανασύνδεση. Μέχρι να φύγει ο μήνας, θα έχετε και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από τα εργασιακά – οικονομικά σας θέματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σας έχει φέρει και πάλι την ερωτική χαρά και καλή διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το χάσετε, μέσα από λάθος συμπεριφορές ή εμμονικές σκέψεις από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι, που παίζουν και σε άλλα μονοπάτια, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, καθώς υπάρχει φόβος … για άμεσες αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Μην δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία, τι λέει κάποιος πρώην για εσάς. Πιθανόν και να του έχετε γίνει εμμονή … ή δεν τα έχει καταφέρει ακόμη να σας ξεπεράσει. Οι μέρες του Αυγούστου, πιθανόν να σας φέρουν και κάποιες άμεσες επισκέψεις. Τα ζευγάρια, που ήδη ετοιμάζουν τις Φθινοπωρινές τους δεσμεύσεις, θα πρέπει να ισορροπήσουν και να αυξήσουν παραπάνω τα εισοδήματα τους. Δεν γίνεται αλλιώς!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Από τις 05 / 08 και μέχρι να φύγει η εποχή του Λέοντα, εσείς θα κάνετε μεγάλες αλλαγές … στην ερωτική σας ζωή. Από νέα γνωριμία μέχρι και κάθετο χωρισμό. Αυτό που σας συμβαίνει, είναι ότι πια έχετε τη εσώτερη ανάγκη για να φύγετε από τις μετριότητες και τις άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Θα έχετε πολλά να λύσετε, αλλά τουλάχιστον το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Αυτό θα είναι και μόνιμο. Κάποια ξαφνικά χρήματα, σας λύνουν μεγάλα προβλήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Δεν χρειάζεται να βιάζεστε τόσο πολύ … για να πάρετε τις απαντήσεις, που θέλετε από τον άνθρωπο σας. Αν τις είχε ή έστω αν οι συνθήκες είχαν ωριμάσει, θα σας είχε μιλήσει από μόνος του. Υπάρχουν πολλά ζητήματα και στην δική σας καθημερινότητα, που πρέπει να δείτε … πιο σοβαρά. Τα οικονομικά σας πάντως, αν είστε λίγο πιο οργανωτικοί, θα σας αποφέρουν όλα αυτά που περιμένετε …!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astrο – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.