ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/08 Τρίτη Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Θέλετε να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να εισέλθετε μέσα στο Φθινόπωρο πιο ομαλά. Ομολογουμένως, ήταν ένα δύσκολο Καλοκαίρι, που σας έκανε ακόμη πιο σοφούς … πάνω σε υποθέσεις σχέσεων και συναισθημάτων. Αυτό είναι και κάτι που στους ήδη εν σχέση, θα τους κάνει να σκεφτούν πολύ πιο βαθιά, τυχόν προτάσεις γύρω από μόνιμες δεσμεύσεις και περιορισμούς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Δεν ανταποκρίνεται όπως επιθυμείτε … ο άνθρωπος σας γύρω από τα έκδηλα συναισθήματα σας και αυτό σας κάνει να πονάτε περισσότερο. Ήδη αντιλαμβάνεστε σε όλο το εύρος, ότι κάτι μέσα στην σχέση σας δεν λειτουργεί όπως παλιά. Αυτό είναι και κάτι που μόλις λήξει το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, πρέπει να το συζητήσετε με το άτομο που αγαπάτε. Πάντως … η εποχή δίνει λύσεις. Οικονομικά στενέματα …άμεσα υποχωρούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Η καρδιά σας είναι ακόμη δοσμένη σε κάποιον παλιό έρωτα, και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση δεν σας επιτρέπει να δείτε … και όλα τα άλλα που σας περιβάλλουν. Κάτω από τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, σίγουρα όλα είναι πια πιθανά, ακόμη και μια ξαφνική είδηση – επιστροφή. Όπως και να έχουν τα πράματα στην προσωπική σας ζωή, εσείς πρέπει να είσαστε ενεργοί και στους υπόλοιπους τομείς, όπως τα κοινωνικά σας δρώμενα και οι πολλές οικονομικές δραστηριότητες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Από την αρχή του Σεπτεμβρίου, εσάς σας περιμένουν μεγάλες και ευχάριστες καταστάσεις. Οι σχέσεις … που έχουν πια σταθεροποιηθεί θα περάσουν σε ένα άλλο πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αυτοί που τώρα ζουν έναν νέο έρωτα, μέχρι να λήξει το τρέχον έτος, ίσως και να σκεφτούν κάποια επισημοποίηση. Αυτό που έχει σημασία για όλους … είναι ότι τα οικονομικά σας θα σας υποστηρίξουν σε όλες σας τις κινήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Είσαστε πάνω σε ένα ερωτικό – αισθηματικό σταυροδρόμι, και ακόμη έχετε πολλά να ακούσετε και να δείτε. Μια εποχή που στους περισσότερους … έχει επιστρέψει ή στα προσεχώς θα επιστρέψει το παρελθόν που θα προσφέρει προτάσεις επανασύνδεσης. Αν έχετε πλέον ξανα – φτιάξει την ζωή σας, μην πάρετε το άδοξο ρίσκο, να πειραματιστείτε. Αν όμως είστε ακόμη σε μοναχική φάση, μια ακόμη ευκαιρία … θα σας έπειθε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Με τον Ήλιο να σας χαρίζει έρωτες, χρήματα, επιτυχίες και φήμη, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία σας … και να εκμεταλλευτείτε την εποχή. Ακόμη και ισχυρές επανασυνδέσεις θα προκύψουν σε μια μερίδα του ζωδίου, που ίσως και υποσυνείδητα να το ζητά. Προσοχή εσείς οι ελεύθεροι με όλα αυτά τα φλερτ που σας έχουν περικυκλώσει …σοβαρά και περιπέτειες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.