ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/07 Δευτέρα Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Αφήστε τις παλιές και άσχημες ερωτικές εικόνες, να χαθούν από την μνήμη σας, και ανοίξτε την αγκαλιά σας νέες γνωριμίες, που σας έρχονται μέσα στον καινούργιο μήνα. Αυτό που έχει πλέον σημασία, είναι ότι πήρατε τα μαθήματα σας, και δεν θα κάνετε τα ίδια λάθη. Οικονομικές αλλαγές … προς το καλύτερο θα έχετε, ακόμη και κάποιες νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις … για συνεργασία. Ακούστε και αποφασίστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Το Αστέρι
Εσείς μπορείτε να λύσετε … όλα τα προβλήματα. Όλων. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει αποπροσανατολίσει από τα θέματα … που απασχολούν και εσάς. Σίγουρα θα πρέπει να μπει μια σειρά σε όλα αυτά, και πριν να φύγετε για τις διακοπές σας. Πολλοί από το ζώδιο σας, που διατηρούν αυτήν την εποχή, παράλληλες σχέσεις, θα πρέπει και σε αυτόν τον τομέα, να πάρουν … τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Ήλιος
Επιτέλους ήρθε ο πολύ -αγαπημένος Αύγουστος. Αυτό που θέλετε είναι να οργανώσετε τις διακοπές σας και να ξεχαστείτε λίγο … από την πραγματικότητα. Την ίδια διάθεση … έχει και ο άνθρωπος σας, που δείχνει να σκέφτεται και κάτι περισσότερο … για εσάς. Αυτοί, που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από ελαφρότητες και περιπέτειες και να εστιάσετε σε άτομα, που έχουν τα δεδομένα… που σας ταιριάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη
Σας έρχεται μια είδηση, που σίγουρα θα σας αφήσει … έκπληκτους. Ένας παλιός σας έρωτας, που ίσως και να έχει πολύ καιρό να σας απασχολήσει, πλησιάζει πάλι και σας αποδίδει προτάσεις, που ίσως και να σας ενδιαφέρουν. Με την Αφροδίτη … να προσφέρει, τις καλύτερες της όψεις, σε όλα τα ζώδια του νερού, το πιο πιθανόν, είναι να προκύψουν … άμεσες επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Είσαστε ένα βήμα, πριν να φύγετε από την σχέση που διατηρείτε. Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι τα πράματα … δεν είναι και τόσο καλά. Οι αισθηματικές επικοινωνίες έχουν παύσει, οι συναντήσεις έχουν περιοριστεί. Αυτά είναι δείκτες που φωνάζουν ότι άμεσα θα πρέπει … να πάρετε αποφάσεις ζωής. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν καινούργια φλερτ, ίσως και από … τον κοινωνικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Εγκράτεια
Το ότι μένετε μέσα σε σχέσεις, καθαρά και μόνο από ανάγκη, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον, δεν σας λύνει τελικά κανένα πρόβλημα. Το καλύτερο … που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε τι ζητάτε και να μιλήσετε στην άλλη μεριά του δεσμού, με την πλήρη αλήθεια σας. Μέσα … σε αυτές τις καταστάσεις, θα σας έρθουν ξαφνικά χρήματα, από τύχη – κληρονομικά – νομική υπόθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.