ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/08 Πέμπτη Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Θα δείτε από τις επόμενες ημέρες, την ψυχολογία σας να ανεβαίνει και όλα πια τα άσχημα που περάσατε στο παρελθόν, να σβήνουν από την μνήμη σας. Εσείς που κάνετε από κοινού την προσπάθεια σας, να τα ξαναβρείτε με έναν παλιό σας εραστή, είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, όλα να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ερωτική πολιορκία …θα δεχτούν και κάποιοι που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Η διάθεση σας έχει άπειρα και συνεχή σκαμπανεβάσματα, που ξεκινούν από την αισθηματική αδιαφορία του ανθρώπου σας. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας στεναχωρεί, παρά μόνο να σας προβληματίζει για την κοινή σας πορεία. Μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 10/9, μπορείτε να ανοίξετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις ή να συνεχίσετε τους δρόμους σας χωριστά. Το κάτι ενδιάμεσο, δεν ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε ακόμη έτοιμοι να προχωρήσετε την ζωή σας, σε κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο. Αυτό είναι κάτι που όμως θα πρέπει να σας αποτρέπει σαν φιλοσοφία να μπλέξετε αυτήν την εποχή τουλάχιστον με σοβαρές σχέσεις. Ίσως στο τέλος κάποιος να στεναχωρηθεί. Οι μέρες του Φθινοπώρου θα σας λύσουν πολλά πρακτικά θέματα, κάτι που σε επόμενο στάδιο θα σας κάνει να βρείτε και τα πιο σταθερά σας πατήματα στα ερωτικά… και μόνο πια με τον κατάλληλο σύντροφο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Κρατάτε πολλά μυστικά μέσα σας. Ίσως και ακόμη να μην έχει βρεθεί και το κατάλληλο άτομο να σας ξεκλειδώσει. Εσείς που έχετε περάσει από μια κρίση στον δεσμό σας, μέσα στο Καλοκαίρι, σίγουρα ξέρετε τι πρέπει να αποφύγετε για το επόμενο διάστημα. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στο μυαλό της άλλης πλευράς. Για τους πιο ζωηρούς, θα υπάρξουν πολλά επικοινωνιακά στριμώγματα για απολογίες και εξηγήσεις. Άρα, αν διατηρείτε διπλές ερωτικές υποθέσεις στο παρόν σας, κάντε από τώρα τα ξεκαθαρίσματα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Τα λόγια και οι θεωρίες γύρω από αγάπες και δυνατά συναισθήματα, μόνο αδιάφορους σας αφήνουν. Είσαστε το ζώδιο που ταλαιπωρήθηκε πολύ αυτούς τους Καλοκαιρινούς μήνες, και το μόνο που αποζητάτε στο τώρα είναι έναν ποιοτικό και σωστό σύντροφο για μια υγιή σχέση. Σίγουρα οι εμπειρίες από το παρελθόν σας είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο για την επόμενη σας επιλογή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Η καρδιά σας έχει πονέσει μέσα από τις προβληματικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας, που ίσως και να μην αναγνωρίζει τον κόπο και τις θυσίες σας, για αυτήν την σχέση. Σίγουρα έχει έρθει και η ώρα που πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε υπεύθυνες αποφάσεις για το μέλλον σας. Η παρούσα μορφή της σχέση σας, μάλλον δεν ικανοποιεί κανέναν πλέον.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.