ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/08 Πέμπτη Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, παλιά και καινούργια. Αυτό έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, που τους τελευταίους μήνες, έχει πολλές δυσκολίες. Εσείς που αναζητάτε τον τρόπο, να φέρετε και πάλι στο παρόν σας, μια πιο παλιά σας σχέση, καλό θα ήταν να περιμένετε για να κάνετε την κρούση σας, για μετά το τέλος της Παρθένου, που τα αστρολογικά σίγουρα θα είναι υπέρ σας. Τυχερό χρήμα έρχεται στους δρόμους σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Το ένστικτο σας, το αλάνθαστο κάτι σας λέει. Αισθάνεστε ότι κάτι …δεν πάει καλά με τον άνθρωπο σας και τα οικεία του περιβάλλοντα. Από την δική σας πλευρά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι… ο ανάδρομος Ερμής μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας φέρει αποκαλύψεις. Μόνοι και εργένηδες που δεν βρήκαν κάτι ιδιαίτερο μέσα στο Καλοκαίρι, να τους τραβήξει την δύσκολη προσοχή, πιθανόν και να δεχτούν ερωτικές κρούσεις, μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, από κάποιον φίλο τους!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Είσαστε χαμένοι μέσα σε σχέσεις και καταστάσεις, που δεν σας δίνουν τίποτα τελικά. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να το συνεχίσετε μέσα στο Φθινόπωρο. Ξεκαθαρίστε την θέση και τις αληθινές σας προθέσεις, που μόνο να σας κάνουν να αισθανθείτε τελικά θα σας κάνουν. Εσείς που σκέφτεστε να κάνετε ένα επόμενο βήμα στην σχέση σας, ίσως κάποια δέσμευση, σκεφτείτε το πολλάκις.

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Όλα έχουν βρει πια τους ρυθμούς τους, μετά από ένα έντονο και διαφορετικό Καλοκαίρι. Είσαστε πια με τον άνθρωπο που αγαπάτε, απαλλαγμένοι από τα βαρίδια και τα λάθη του παρελθόντος. Μέσα στο νέο μήνα, που τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα, πιθανόν και να σκεφτείτε τις πιο επίσημες δεσμεύσεις. Ταξίδια και επαγγελματικές ευκαιρίες …για πολλούς του ζωδίου σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Υπάρχουν πολλά σενάρια στο κεφάλι σας, για αυτά που γίνονται μέσα στη σχέση σας και πίσω από την πλάτη σας. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, θα έχετε πολλές αποκαλύψεις τυχαίες και μη, που μόνο μέσα από αυτές, θα βγάλετε τα τελικά σας συμπεράσματα και αποφάσεις. Μόνοι του ζωδίου, πιθανόν και να κλείσουν οριστικά τις πόρτες και τις ελπίδες, σε εμφανίσεις του παρελθόντος.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Εσάς ο ανάδρομος Ερμής, μόνο σας έχει βοηθήσει. Πολλές από τις εκκρεμείς καταστάσεις, στην αισθηματική σας ζωή, πρέπει να λυθούν άμεσα. Σε κάποιους θα υπάρξουν και επικοινωνίες από το πρόσφατο παρελθόν, που θα τους βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για επανασύνδεση. Χρήμα και οικονομική ανεξαρτησία στα προσεχώς!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.