ταρω ερωτικες προβλεψεις 8/04 Παρασκευή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 08/04 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 05
Για έναν μοιραίο λόγο, όλα τα άστρα και οι Δεσμοί της Σελήνης είναι συμμαχικά γύρω από όλους εσάς τους Κριούς. Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που οδεύουν προς τα την εκκαθάριση. Για τις επόμενες ημέρες…. όλα θα κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας…. για όσους είναι μόνοι.. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο σας ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσετε την σχέση σας .
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η θετική διάθεση σας και η εξωστρεφής ενέργεια, είναι κάτι που θα σας προσφέρεται από τον Ερμή στον οίκο σας……και για πολύ καιρό ακόμα. Επίσης, οι αργοκίνητοι πλανήτες που κάνουν όψεις θετικές, θα σας ενθαρρύνουν για σημαντικές αλλαγές στην ιδιωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι γεννημένοι, στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου, θα λάβουν κινήσεις αγάπης – πίστης από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσουν βαθιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δηλώστε την απόλυτη προσοχή σας σε κινήσεις που θα σας γίνουν μέχρι τις αρχές του 2ου δεκαημέρου του μήνα. Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα και του Κρόνου, σας βάζουν στο ερωτικό στόχαστρο ποικίλου κόσμου… που επιθυμεί με διάφορους τρόπους να σας προσεγγίσει άμεσα. Αυτοί που βιώνουν άσχημη φάση απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά εγκρατείς, ώστε να μην ακολουθήσουν συμπεριφορές επιθετικότητας προς τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

zodia-taro-45

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αντιλαμβάνεστε πια καθαρά τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα υπόγεια μυστικά και το παρασκήνιο που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας. Πολλοί και οι Καρκίνοι…. που θα αποφασίσουν να χωρίσουν με οριστικό χαρακτήρα από σχέσεις, που πια απλά τους σταματούν σε ένα προβληματικό και άγονο παρόν. Αυτοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό στο εξωτερικό, πιθανόν να πάρουν την δύσκολη αλλά δυναμική απόφαση να την τερματίσουν μέσα στον μήνα για λόγους απιστίας… μπορεί και από τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Μεγάλη αστρολογική εύνοια θα έχει ο οίκος των Λεόντων, μέχρι τα μέσα του μήνα. Οι μέρες …. σας ενισχύουν πάρα πολύ και σας ωθούν, προκειμένου να λύσετε τις όποιες προσωπικές διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ποιοτικότερο. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Δία ενισχύουν και θα βοηθήσουν σε προτάσεις από νεοεισερχόμενο άτομο, που και θα πρέπει όμως να σκεφτούν πολλάκις την αποδοχή του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Πολλές και δύσκολες θα είναι οι επικοινωνιακές εκκαθαρίσεις αλλά και συζητήσεις για τα πολλά θέματα που επιβάλλεται να ρυθμίσετε στον ερωτικό σας δεσμό. Οι ασταμάτητες και οι ενδελεχείς σκέψεις σας …, γύρω από απιστία του ταιριού σας θα απομακρυνθούν. Η πλειοψηφία των Παρθένων, που δεν έχουν διάθεση και χρόνο να βρίσκονται, σε σχέση από ανασφάλεια και βόλεμα…, θα αποφασίσουν μέσα στις ακόλουθες ημέρες να απομακρυνθούν
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι Ζυγοί, είναι οι πιο ευνοημένοι αυτών των τελευταίων εβδομάδων, καθώς όλοι οι πλανήτες – άστρα είναι πιστοί σύμμαχοι τους. Η ζωή η συναισθηματική των γεννημένων του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου θα βελτιωθεί άμεσα … και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες α υπάρξουν προτάσεις για οικογένεια – γάμο κτλ . Αυτοί που έχουν ακόμα εκκρεμότητες, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικοί, μιας και πολλά τα λάθη που θα φωτιστούν το προσεχές διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Έχετε χαθεί μέσα σε σκέψεις. Τα λάθη και τα παλαιά ‘αμαρτήματα΄ σας, από το παρελθόν και το πρόσφατο παρόν,…σας έχουν βάλει σε μια πορεία χωρίς τέλος. Ότι όμως ….και αν φταιει για την μοναχική σας κατάσταση, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε κατάματα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Λέοντα ή Καρκίνο … θα δεχτούν θετικές – ευχάριστες ειδήσεις, από αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, που ζητά εντόνως την αναθέρμανση των δυνατών συναισθημάτων σας του τότε….σκεφτείτε πριν απαντήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι συναισθηματικές επικοινωνίες με το συντροφικό σας ταίρι έχουν γίνει απόλυτα ψυχρές και τα συναισθήματα είναι βαρετά πια. Δεν γνωρίζετε ούτε καν και εσείς οι ίδιοι, για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον δεσμό σας . Αυτό όμως προβληματίζει σοβαρά ή και απομακρύνει δυστυχώς τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε ειλικρινείς διάλογους για το μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Μην πείτε πολλά αυτές τις ημέρες και ιδίως με τον Άρη να σας πλησιάζει.. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας. Πιθανόν είναι να λάβετε και ειδήσεις από το παρελθόν σας. Προσοχή σε εντάσεις που πιθανό να προκαλέσουν μόνιμο ρήγμα στις ερωτική σας σχέση. Για τους ελεύθερους….πολλές οι μετακινήσεις και ο νέος κόσμος που θα σας φτιάξει την διάθεση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν κρούσεις από άτομο του εργασιακού τους χώρου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Μια περίπλοκη χρονική στιγμή για όσους επιθυμούν να κάνουν ξεκαθαρίσματα … μέσα στην συναισθηματική τους ζωή. Αυτοί οι Υδροχόοι, που έχουν ήδη ‘παράλληλη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα δεχτούν κρούση για μόνιμη απομάκρυνση, καθώς οι υποψίες έχουν μπει στο μυαλό σε λάθος άτομα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν μια νέα επαφή που θα προκύψει… μέσα από ταξίδι – εκδρομή τους, τις προσεχείς μέρες του Απριλίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με το πρώην συντροφικό σας ταίρι είναι ελάχιστες, καθώς δεν υποστηρίζεστε καθόλου από το αστρολογικό σκηνικό, και επιπροσθέτως, πιθανόν να μην θέλει και το ίδιο το ταίρι, αυτήν την συγκεκριμένη εποχή. Πολλές και οι αναταράξεις και στον οίκο των ελεύθερων, που έχουν μείνει μόνοι τους, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί θα είναι και οι νέοι πειρασμοί σε αυτούς που θα πάνε διακοπές. Γενικότερα απαιτείται σοφή σκέψη σε οποιοδήποτε ξεκίνημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.