ερωτοσκοπιο 8/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia-afroditi-zwdio-tayros

Ερωτοσκοπιο 08/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 01 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Το ταίρι σας θα έχει κουράσει σε μεγάλο βαθμό. Είσαστε αυτόν τον καιρό σε μια ύφεση αντιδράσεων. Κάτι που δεν ανήκει, σε καμία περίπτωση στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Η γοητεία και η ευστροφία για τους ελεύθερους θα πολλαπλασιαστεί μέχρι τις βραδινές ώρες….αναμένονται ερωτικές κρούσεις.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ο κύκλος σας θα διευρυνθεί και αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω ανάσα ψυχαγωγίας, που τόσο πολύ χρειάζεστε αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πολύ ερωτευμένοι θα πρέπει να πατήσουν και λίγο φρένο στα όνειρα τους, καθώς πολλά είναι υποσχέσεις του ‘αέρα’!
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Όλα τα φώτα είναι στραμμένα αυτές τις ημέρες πάνω στον ζωδιακό οίκο σας. Υπάρχει έντονη διαμάχη μεταξύ Άρη και Κρόνου, από τον Τοξότη απέναντι, κάτι που σίγουρα σας ταρακουνάει σε όλα τα επίπεδα. Για αυτούς που είναι σε σχέσεις που τελειώνουν, θα έχουν τις ευκαιρίες για οριστική απομάκρυνση.
Ευκαιρίες αγάπης:

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η διάθεση σας δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη αυτές τις ημέρες. Πολλά από αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες, στην αισθηματική σας ζωή. Κάντε ανακωχή πρώτα με τον εαυτό σας, και μετά με τούς υπολοίπους. Ακόμη και τα ζευγάρια που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, καλό θα ήταν να αφήσουν τις διαφορές τους για αργότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Οι δύσκολες ημέρες έχουν περάσει και εσείς είστε σε μια διαδικασία να αναδομήσετε τον καλό σας εαυτό. Οι βραδινές ώρες και με σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Κριό, θα μπορέσετε να έλξετε κοντά σας, κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να γίνει μόνιμο ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ανακαλέστε τυχόν πικρά και άδικα λόγια που έχετε πει στον άνθρωπο σας. Έχετε δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες μέσα στην ερωτική σας σχέση, που ήδη δείχνει σημάδια κόπωσης. Όλος ο μήνας του Απριλίου, βοηθάει στο να ξεπεραστούν αυτές οι αγκυλώσεις
Ευκαιρίες αγάπης:*

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο πολύ κόσμου, και από το παρελθόν και από νέα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχουν εισβάλει στην ζωή σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να προσπαθήσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο να λύσουν τις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε ψυχράνει την σχέση σας με τον άνθρωπο σας. Η Σελήνη από τον Ταύρο, σας έχει κάνει πολύ πιο κάθετους και απόλυτους στην δράση και τον λόγο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν κρούσεις από παλαιότερες γνωριμίες… που είχαν αρκετό ενδιαφέρον.
Ευκαιρίες αγάπης:**taro-oroskopio-54

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δύο βαριοί πλανήτες αλληλοσυγκρούονται πάνω σας. Δεν είναι σίγουρα και οι καλύτερες μέρες σας. Οπωσδήποτε απομακρυνθείτε από αποφάσεις επανασύνδεσης ή και χωρισμού. Οι Τοξότες που έχουν να ταξιδέψουν, με σκοπό την γνωριμία κάποιο καινούργιου φλερτ, ίσως και να απογοητευτούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε σίγουρα σε εύκολη θέση και με την πλάτη στον τοίχο. Μια σειρά από ατυχείς δράσεις και επικοινωνίες, σας έφεραν σε κατάσταση στασιμότητας. Φέρτε κοντά σας μόνο τα άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν σας, ότι είναι σοβαρά και μπορούν να σας υποστηρίξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε τις ευκαιρίες αυτές τις ημέρες, με τα άστρα να σας χαμογελούν, να εξερευνήσετε και να κινηθείτε σε νέα πεδία. Αυτό θα σας αναζωογονήσει και εσωτερικά και εξωτερικά. Οι δεσμευμένοι θα τύχουν πολλών αισθηματικών εκδηλώσεων από τον άνθρωπο τους. Απολαύστε αυτό το θετικό χρονικό διάστημα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι εξωγενείς παράγοντες σας καθυστερούν. Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας και αυτό σας βάζει σε μια πιο διευρυμένη σκέψη, για την ποιότητα της δικής σας προσωπικής ζωής. Οι μέρες με μια Αφροδίτη στον Κριό, σίγουρα βγάζουν τους ανεκπλήρωτους συναισθηματισμούς στην επιφάνεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.