ταρω ερωτικες προβλεψεις 9/03 Τετάρτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 09/03 Τετάρτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Όλα σήμερα είναι δύσκολα. Οι όψεις της Νέας σελήνης με τον Άρη, σας δημιουργούν μια εσωτερική αναστάτωση. Οι μέρες ευνοούν μόνο την κοινωνική – φιλική συναναστροφή. Όσοι είναι σε παράλληλους δρόμους, πρέπει να είναι πιο αφυπνισμένοι καθώς, λάθη και υπερβολικές κινήσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Αδειάστε το μυαλό σας από το παρελθόν, εσείς οι ελεύθεροι, και βρείτε κάτι νέο και διαφορετικό.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Δίνετε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία σε μικρολεπτομέρειες, μέσα στην σχέση σας και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί. Οι μέρες μέχρι τα τέλη των Ιχθύων θα σας θέσουν όρια για να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Όσοι είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν ειδήσεις από το μακρινό παρελθόν τους. Η έκλειψη και νέα σελήνη, θα σας δώσουν κίνητρα για αλλαγές.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Ζείτε με τις αναμνήσεις μια μεγάλης αγάπης του παρελθόντος. Αυτό μέσα στις επόμενης εβδομάδες θα σβήσει και θα χαθεί από το μυαλό σας. Ο Ερμής σε μια ύφεση λόγων μέσα στους Ιχθείς, θα δώσει τις ευκολίες και τις ευκαιρίες για να δείτε τι πραγματικά σας ενδιαφέρει σε έναν καινούργιο σύντροφο. Όσοι έχουν σχέση με μεγάλη απόσταση, ( άλλη πόλη – εξωτερικό ), θα χρειαστεί άμεσα να ταξιδέψουν για την λύση παρεξηγήσεων.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Σαφώς και είστε επηρεασμένοι από τα αστρολογικά γεγονότα των ημερών. Όλα φωτίζουν τα υδάτινα ζωδια και ιδιαίτερα τους Καρκίνους. Ευαισθησία και κατανόηση θα χρειαστεί το ταίρι σας, που θα σας πλησιάσει με παράπονα για την αδιάφορη στάση σας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι δεσμοί των γεννημένων του -60 θα δεχτούν πολλές ανακατατάξεις, μέχρι και σε σημείο χωρισμού.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Είσαστε ανθεκτικοί στις δύσκολες αστρολογικές όψεις των ημερών. Κρατήστε την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία σας, και μην δίνετε παραπάνω τροφή για σχόλια μέσα στην σχέση σας, αλλά και τον περίγυρο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει από το προηγούμενο έτος, θα έχουν ειδήσεις από τον πρώην ταίρι τους, για επανασύνδεση. Η ερωτική παρόρμηση στους ελεύθερους, ίσως να φέρει παρεξηγήσεις.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Η απρόσωπη στάση που κρατάτε, αυτό το διάστημα είναι και αυτό που σας σώσει από τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις. Ο κυβερνήτης σας μέσα σε ένα υδάτινο ζωδιο, δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Αυτοί που είναι σε σοβαρές σκέψεις για γάμο – συμβίωση – οικογένεια, ας το δουν πιο σοβαρά από τον Μάιο και ύστερα.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Είσαστε εν αναμονή καινούργιων γεγονότων και προσώπων που θα σας χαροποιήσουν. Αυτά θα προκύψουν μέσα στις ακόλουθες ημέρες … και εσείς θα πρέπει να αφήσετε ελεύθερη την θέληση σας και να απορρίψετε τις σειρήνες – προσκλήσεις του μέτριου παρελθόντος σας. Μια ιδιαίτερη και μοναδική αστρολογική περίοδος … και με δύσκολες αλλά καταλυτικές όψεις, θα παραπλανήσει τους Ζυγούς, όπου θα πρέπει να διαλέξουν με ωριμότητα… ακόμα και για την μοναξιά… που ίσως κριθεί απαραίτητη.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Με τον Δία να σας βοηθά από την Παρθένο ….και με καλές όψεις με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, να σας ενισχύει, θα αποκτήσετε άμεσα και με ευκολία τα αιτούμενα σας μέσα από την ερωτική σας σχέση. Οι όσοι απομακρυσμένοι σύντροφοι, με ενδιάμεσα άτομα, θα μπορέσουν να μιλήσουν ειλικρινά και ανοιχτά στο πρώην ταίρι τους. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, πιθανόν να χρειαστούν περισσότερο χρόνο, καθώς οι όψεις του Ερμή, να τους βάλει σε βαθιές σκέψεις, πριν αποφασίσουν και ανακοινώσουν τις οριστικές του αποφάσεις.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Όλο τα αστρολογικά και κοσμικά δεδομένα εξελίσσονται προς τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι με Β. Δεσμό, σε Ταύρο ή Σκορπιό θα επηρεαστούν υπερβολικά…. αλλά σε βάθος χρόνου θα τους αποδοθεί σταθερότητα δίνοντας έτσι νέες ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμα και από τον προηγούμενο χρόνο αλλά ακόμα θέλουν και επιθυμούν να τους δοθεί μια ακόμα επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση, θα το έχουν μέσα σε αυτόν τον μήνα.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Είσαστε πάλι στο απόγειο της αδράνειας και αβεβαιότητας, αλλά και με πιο δομημένη σκέψη, πάνω στο τι να αποφασίσετε για την προσωπική σας ζωή. Οι πλείστοι των Αιγόκερων, που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό …, θα λαμβάνουν συγκινητικές αλλά και ενδιαφέρουσες κρούσεις – επικοινωνίες για επανασύνδεση. Ο κυβερνήτης σας, σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε αρνητικά για τα λάθη του παρελθόντος.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Ξαφνικές δυσκολίες και σχετικές καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Υδροχόοι… που σχετίζονται συναισθηματικά με ζώδιο του Νερού. Αν το συντροφικό έτερο σας λόγω, ‘κρυφών ερωτικών καταστάσεων’, σας είχε χωρίσει, να είστε προετοιμασμένοι, ότι μέχρι τις 14/03… θα επιστρέψει μετανιωμένο και αποζητώντας μια επιπλέον ευκαιρία για τους δύο σας. Ζυγίστε αυτά που έχουν συμβεί …και σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας…!
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Τα λόγια και οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι εγκρατείς αυτές τις ώρες και ημέρες. Πολλές οι αστρολογικές όψεις στον οίκο σας …που πιέζουν να πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας τόσο καιρό. Οι Ιχθείς που παίζουν σε διπλές και ερωτικές καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις επικοινωνίες και λοιπές επαφές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για αποκαλύψεις. Από τα μέσα και μετά του μήνα όλα θα βελτιωθούν αισθητά…ακόμα και σε αυτούς που είναι έτη μόνοι τους. Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.