ταρω – ζωδια της γης – Οκτώβριος 2017

astrologia-ioynios-2014

ταρω – ζωδια της γης – Οκτώβριος 2017

Ταύρος
ταρω ταυρος – σχέσεις: Το 4 των Ράβδων
Οι φιλίες σας αναμένεται να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας με την είσοδο του Οκτώβρη. Είναι γεγονός ότι διαπρέπετε σε αυτό τον τομέα, με εξαιρετικά βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις. Οι όποιες διαφωνίες προκύπτουν κατά καιρούς, επιλύονται εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο σε μια διαφωνία που θα προκύψει ανάμεσα σε άτομα του φιλικού σας κύκλου και όχι με εσάς, η συμβουλή των άστρων είναι να αποστασιοποιηθείτε και να μην πάρετε το μέρος κανενός!

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Η Εγκράτεια
Η επαγγελματική σας πορεία κυλά αρμονικά και δημιουργικά γόνιμα τον τελευταίο καιρό. Ενδέχεται μέσα στον Οκτώβριο να προκύψουν κάποιες μικρές ανατροπές, που θα σας αγχώσουν λίγο. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφασίσετε να παλέψετε ενάντια σε κάθε αδικία που ίσως σας επιβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα σε σχέση με χρήματα. Θα βρείτε νικητές από αυτή τη συγκυρία, ωστόσο θα αποτελέσει αφορμή για να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και να ακολουθήσετε μια πορεία συμβούλου ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες.

 

ταρω ταυρος – οικονομικά: Το 4 των Πεντάκτινων
Θα είναι πολλές οι νίκες που θα πετύχετε και οι ευχές σας που θα πραγματοποιηθούν από αυτό τον Οκτώβριο και μετά! Μπορεί να βιώσατε κάποια περίοδο πίεσης τελευταία όσο αφορά τα οικονομικά σας, γιατί είναι γεγονός ότι κουβαλάτε μεγάλα φορτία. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να βελτιώνονται πολλές καταστάσεις σε αυτό τον τομέα και εσείς θα έχετε συνεχώς αφορμές να γιορτάζετε! Θα μπορέσετε να προσθέσετε μία ακόμη επιτυχία στην προσωπική σας φαρέτρα!

zodia-taro-45

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Ο Μάγος
Η γήινη ιδιοσυγκρασία σας απαιτεί κάποιες στιβαρές πρακτικές αποδείξεις, προκειμένου να πειστείτε για κάποιες πνευματικές αλήθειες. Αρκετά από τα γεγονότα που θα βιώσετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, θα ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη σας. Θα νιώσετε πολύ πιο ανοικτοί στην αποδοχή κάποιων πιθανοτήτων με θετική οπτική, κάτι που θα σας επιτρέψει να διευρύνετε το πλαίσιο της κατανόησής σας! Οι νέες πληροφορίες που θα έρθουν στο δρόμο σας, θα γίνουν αφορμή για να καταλάβετε ξαφνικά πολλά πράγματα που αμφισβητούσατε στο παρελθόν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Παρθένος
ταρω παρθενος – σχέσεις: Ο Τροχός της Τύχης
Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται υπό την κηδεμονία και την καθοδήγηση του σύμπαντος και του πεπρωμένου σας! Κάποιες δυσχέρειες που βιώσατε σε αυτό τον τομέα, σας έχουν κάνει πολύ πιο συγκαταβατικούς και εξοικειωμένους με την ανώτερη γνώση. Με την είσοδο του Οκτώβρη θα βρεθείτε σε καινούργια μονοπάτια και θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας. Διατηρήστε την πίστη σας και να ξέρετε ότι η καθοδήγηση που «λαμβάνετε» είναι προς τη σωστή κατεύθυνση!

ταρω παρθενος – επαγγελματικά: Ο Άσος των Ράβδων
Είστε στο μεταίχμιο αλλαγής της καριέρας σας! Το νέο μονοπάτι που πρέπει να πάρετε θα ανοιχτεί μπροστά σας από τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, αν και μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη η κατεύθυνσή του… Οι καταστάσεις που βιώσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας έχουν κουράσει, γι’ αυτό αυτή η εξέλιξη ήταν αναπόφευκτη. Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσει ένα ισχυρό άτομο στη νέα αρένα που θα μπείτε, γιατί θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε μια πιο ανεξάρτητη διαδρομή που θα ικανοποιήσει και τις εσωτερικές σας ανάγκες!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθενος – οικονομικά: Οι Εραστές
Υπάρχει μια αναλογία μεταξύ της πλήρους οικονομικής ανεξαρτησίας και των αναγκών για τη διαβίωσή σας. Αυτή θα βρεθεί σε εξαιρετική αρμονία και θα ικανοποιηθεί πλήρως μέσα στον Οκτώβριο! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενισχύσετε την πίστη σας στην εσωτερική σας δύναμη και τις δυνατότητές σας. Έτσι θα διατηρήσετε τα υλικά αγαθά της ζωής σας και θα έχετε πάρει ένα σημαντικό καρμικό μάθημα. Να ξέρετε ότι το σύμπαν φυλά τα νώτα σας!

ταρω παρθενος – ψυχολογία: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Είναι πολλά τα όμορφα πράγματα που έρχονται προς το δρόμο σας μέσα σε αυτό το μήνα! Αυτό που είναι απαραίτητο από πλευράς σας, είναι να λειτουργήσετε με καθαρότητα και αποτελεσματικότητα, τόσο στις επιλογές που θα κάνετε όσο και στην πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε στο μέλλον. Τα πολλά χαρίσματα που διαθέτετε, θα αποτελέσουν τα εργαλεία σας για να διατηρήσετε την εστίασή σας και να περάσετε στην πλήρη ανεξαρτησία. Βοήθειά σας θα αποτελέσει το πνεύμα σας και όχι οι άλλοι άνθρωποι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως
ταρω αιγοκερως – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Καταφέρατε να απελευθερωθείτε από ένα συναισθηματικό βάρος που κουβαλούσατε καιρό, γι’ αυτό από την αρχή του Οκτώβρη θα νιώσετε πολύ πιο γαλήνια με τον εαυτό σας. Ωστόσο, το σύμπαν θεωρεί ότι πρέπει να πάρετε ένα ακόμη σοβαρό μάθημα – κι αυτό αφορά την απαγκίστρωσή σας από προσκολλήσεις που μόνο με άσχημα συναισθήματα σας γεμίζουν. Δεν χρειάζεται να τα έχετε πλέον αυτά στη ζωή σας. Η πραγματική εσωτερική ηρεμία θα έρθει, μόνο όταν πάψετε να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον αρνητισμό και αποφασίσετε απλά να τον βγάλετε από τον δικό σας περίγυρο!

ταρω αιγοκερως – επαγγελματικά: Το 9 των Κυπέλλων
Μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές προέκυψαν πρόσφατα στην επαγγελματική σας πορεία. Το ευχάριστο νέο είναι ότι τώρα θα συνοδευτούν με την πραγμάτωση των πιο τολμηρών ευχών σας όσο αφορά την καριέρα σας! Έχετε τους πόρους για να στηριχτείτε καθ’ όσο διάστημα θα πραγματοποιείτε τη νέα σας μετάβαση. Η νέα επαγγελματική διαδρομή σας θα αποδειχθεί αποδοτική και αίσια!

zwdia shmera

ταρω αιγοκερως – οικονομικά: Το 2 των Ξιφών
Αυτή η κάρτα έρχεται να σας αφυπνίσει, προκειμένου να μην ρισκάρετε τώρα να πιεστείτε για τα οικονομικά σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και πρέπει να εστιάσετε σε αυτό και μόνο, ο φόβος δεν είναι απαραίτητος παράγοντας. Η σοδιά σας είναι ήδη ακμαία, το μόνο που υπολείπετε για να την αδράξετε είναι να βγάλετε το άγχος από τη σκέψη σας. Στραφείτε στο ένστικτό σας για να αντλήσετε δύναμη!

ταρω αιγοκερως – ψυχολογία: Το 10 των Κυπέλλων
Ορίστε, αυτή η κάρτα έρχεται να σας επιβεβαιώσει ότι σας αναμένουν χαρές στην προσωπική σας ζωή και ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον! Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να μετράτε τα θετικά που υπάρχουν στη ζωή σας, αντί να αγχώνεστε για την επόμενη ή την μεθεπόμενη κίνησή σας. Όση περισσότερη πίεση βάζετε στη ζωή σας, τόσο περισσότερη έλκετε. Μείνετε ρεαλιστές αλλά εστιάστε στην καλή σας τύχη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις