Ταρω EROS – Η ερωτική ενέργεια που ενώνει μόνιμα

tarot-m

Ταρω EROS – Η ερωτική ενέργεια που ενώνει μόνιμα

 

Η μοναδική μαντική τράπουλα που έχει φιγούρες με περιγραφικές προτάσεις προς ερμηνεία, μόνο για υποθέσεις συναισθημάτων και ανθρώπινων σχέσεων. Οι 94 διπλές Κάρτες… δίνουν απαντήσεις για το παρελθόν, το παρόν και το άμεσο μέλλον.

Προβλέψεις για 8-10 ημέρες:

 

Κριός: Το Πάθος ξεχειλίζει
– Είσαστε ακαταμάχητοι στα πάντα σας. Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν αντιθέσεις, ένταση και καυγάδες με τον άνθρωπο σας, όμως αυτό προσεχώς θα ξεπεραστεί.
– Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να σας μεταδίδουν την άποψη τους την υποκειμενική, αλλά και τη ζήλια τους.

Ταύρος: Η Αγάπη σας τυλίγει
– Ξεχνάτε εύκολα. Μην το κάνετε όμως αυτό στον εαυτό σας. Αν κάποιος στο παρελθόν σας έχει συμπεριφερθεί άσχημα, πιθανόν να το ξανακάνει με την πρώτη ευκαιρία.
– Μην φοβηθείτε από μεγάλα λόγια χωρισμού και απομάκρυνσης. Ίσως να είναι μόνο για να ενεργοποιηθείτε άμεσα.

zodia-taro-45

chartomantia-087

 

Δίδυμοι: Δεχτείτε την αλλαγή
– Με να ασχολείστε συνεχώς με άτομα που δεν ασχολούνται μαζί σας, πρακτικά μόνο τον πολύτιμο χρόνο σας χάνετε.
– Υπάρχει η περίπτωση μέχρι να λήξει ο μήνας, ποιοτικό άτομο από το παρελθόν σας να σας πλησιάσει με διάθεση ερωτικής επανασύνδεσης.

Καρκίνος: Μπορείτε και μόνοι σας
– Αν κάνετε λίγη υπομονή, το μόνο που θα δείτε είναι μια μεγάλη ερωτική μεταστροφή του άντρα σας – συντρόφου σας, προς το καλύτερο.
– Οι σχέσεις που έχουν παγώσει, με την υποβοήθηση των τρίτων θα ενεργοποιηθούν προς την κατεύθυνση του σμιξίματος.

Λέων: Ο Πόθος και η Διαπλοκή
– Η υπερπροστατευτική σας φύση έχει κάνει τον άνθρωπο σας να αισθάνεται ότι έχει σχέση με τη μαμά του, την αδελφή και τη φίλη του.
– Οι σκέψεις σας οι υπόγειες δεν θα πρέπει να ανακοινωθούν ακόμη, και ιδίως αν πρόκειται να αδικήσουν ηθελημένα κάποιον.

taro-zodia-76

Παρθένος: Εύκολη επανασύνδεση
– Βάλτε τα όρια σας άμεσα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να φιλοτιμηθεί η άλλη πλευρά, για να σώσει τις κοινές σας συναισθηματικές επενδύσεις.
– Τα σημάδια που αντιλαμβάνεστε, και καταφανέστατα σας δείχνουν τα λάθη και τα ψέματα του συντρόφου σας, μην τα προσπερνάτε.

Ζυγός: Παιδιά και Άνθη
– Πάρτε σοβαρά υπόψιν σας αυτά που έχετε συσσωρεύσετε μέσα στην ψυχή σας. Θα τα βρείτε προσεχώς μπροστά σας και θα εκπλαγείτε.
– Η ψυχρότητα και η αδιαφορία… που έχει εγκατασταθεί ανάμεσα στα ζευγάρια, από τις επόμενες ημέρες θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί.

Σκορπιός: Δυνατά συναισθήματα
– Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας θα προχωρήσουν, και με τους δικούς σας ρυθμούς. Τα εμπόδια πια είναι πίσω από την πλάτη σας, μόνιμα.
– Ένα άτομο από τις πρόσφατες σας γνωριμίες, θα σας πλησιάζει με ερωτικό σκοπό. Σκεφτείτε πώς θα το διαχειριστείτε.

zwdia-tarw-zodia-19ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Τοξότης: Διασκέδαση και Ψυχαγωγία
– Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε υποθέσεις του συντρόφου σας πια υποχωρούν, και εσείς πια μπορείτε να ονειρευτείτε γα ένα κοινό μέλλον.
– Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε αυτά που έχουν στοιχειοθετηθεί μεταξύ εσάς και του παρελθόντος σας. Θα υπάρξουν ανατροπές.

Αιγόκερως: Ερωτική Πίστη
– Αυτό το ανέμελο διάστημα θα συνεχιστεί με τον άνθρωπο σας. Σε δύο με τρεις εβδομάδες να περιμένετε και μια ευχάριστη έκπληξη από πλευράς του.
– Νέο πρόσωπο που θα εισέλθει στη ζωή σας, θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει σε όλα τα επίπεδα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Υδροχόος: Αληθινή Αγάπη
– Τα συναισθηματικά σας ζητήματα είναι σε πλήρη στάση. Δεν κάνετε από μόνοι σας τίποτα, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις που πάσχουν.
– Θα κάνετε μια συμφωνία σημαντική με τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να είναι σχετικό με μια μελλοντική δέσμευση που θα έρθει.

Ιχθείς: Ανάγκη για Δέσμευση
– Ένα απρόσμενο γεγονός – είδηση που θα σας παρουσιαστεί, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μπορεί το ταίρι σας να σας πει κάτι «πρωτότυπο»!
– Δεθείτε με τις ιδέες σας και μην κάνετε πίσω. Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν στο τώρα μαζί σας, αλλά προσεχώς θα το κάνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw