16/09 Πανσέληνος – Έκλειψη, Γυρισμός των πρώην!

16/09 Πανσέληνος – Έκλειψη, Γυρισμός των πρώην!

Ένα δίδυμο – δυναμικό αστρολογικό φαινόμενο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, που θα ταράξει τα νερά των περισσοτέρων ζωδίων. Όλοι θα πρέπει να ενεργήσουν σωστά και γρήγορα, αν τελικά επιθυμούν να εισπράξουν όλη την εύνοια του γεγονότος.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι: 2/01, 6/01, 25/02, 20/03, 5/04, 9/04, 8/05, 9/05, 11/06, 21/07, 4/08, 9/09, 1/10, 25/10, 15/11, 20/11, 22/12, 31/12.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Μια ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα, που πρέπει απλά να μην πείτε και να μην κάνετε τίποτα. Αφήστε τα πάντα για την επόμενη εβδομάδα, που όλα θα είναι πιο χαλαρά. Σχέσεις και συναισθήματα σε ένταση, πιθανόν να οδηγηθούν σε ρήξη.
Astro Luck: ***

zodia-taro-45

Ταύρος: Μην κάνετε αστεία. Με έναν ανάδρομο Ερμή να μπερδεύει και να αποκαλύπτει τα πάντα, εσείς πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Ακόμη και ξαφνικές ειδήσεις ή απαιτήσεις τρίτων, θα πρέπει να περιμένουν για μετά τις 22/09. Λίγη υπομονή.
Astro Luck: ****

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Οι ευκαιρίες που θα σας πλαισιώσουν, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μελετήστε με όλες τις πιθανές επιφυλάξεις αυτά που θα σας προτείνουν, και απαντήστε ίσως και μετά τις 25/09, που όλα θα έχουν μια καλύτερη συμβατότητα προς εσάς.
Astro Luck: ***

Καρκίνος: Πάνω σε κάποια μετακίνηση σας θα υπάρξουν εκπλήξεις, και ειδικά για αυτούς που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους. Η έκλειψη αυτή αναστατώνει και όσους είναι μέσα σε σχέσεις, που ταλανίζονται από απιστία και αδιαφορία.
Astro Luck: **

Λέων: Είστε το επίκεντρο πολλών νέων ανθρώπων, που πραγματικά μέχρι τα τέλη του μήνα θα διαγκωνιστούν για να σας κατακτήσουν. Ακόμη και άτομα από το παρελθόν σας, θα φανερωθούν με κλαδί ελιάς προς συμφιλίωση. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.
Astro Luck: ****

Παρθένος: Είσαστε στο μάτι του κυκλώνα. Δεν μπορείτε να θέσετε αυτή τη στιγμή τους όρους σας, καθώς όλα είναι ρευστά. Λίγη αναμονή και από το νέο μήνα του Οκτωβρίου, θα δείτε και πάλι ότι μπορείτε να δαμάσετε και πιο δύσκολες καταστάσεις.
Astro Luck: *****

Ζυγός: Πολλά ζητήματα που απασχολούν το μυαλό σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που συμπεριφέρεστε τους οικείους σας. Όχι πως τώρα είχαν μαζί σας κάποιο πρόβλημα, απλά θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα πιο συνετά και καταλυτικά.
Astro Luck: ***

Σκορπιός: Οι τελικές σας αποφάσεις είναι ένα βήμα πριν ανακοινωθούν. Είστε από τα ζώδια τα οποία δεν καταλαβαίνουν από αστρολογικές αντιθέσεις και ευνοϊκές ημέρες. Αυτό που έχετε μέσα στο κεφάλι σας θα το κάνετε, όπως και να είναι πράματα.
Astro Luck: ***

Τοξότης: Θα χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να είστε άκαμπτοι και απόλυτοι. Από τις 23-09 και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, θα έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε και να λύσετε πολλές εκκρεμότητες με τον σύντροφο σας.
Astro Luck: ****

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτές τις μέρες μην λέτε πολλά. Νέος κόσμος θα εισέλθει στο παρόν σας και θα το γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία.
Astro Luck: ****

Υδροχόος: Κυνηγάτε την ευτυχία παντού. Αυτό σας κοστίζει μόνο χρόνο και ενέργεια. Με έναν τόσο έντονο αστρολογικό ουρανό, πιο πιθανό είναι η ευτυχία να βρει εσάς.
Astro Luck: ***

Ιχθείς: Σκεφτείτε πιο βαθιά το ενδεχόμενο να μείνετε για ένα μικρό διάστημα μακριά, από ανθρώπους που σας έχουν βάλει σε διλήμματα για τα συναισθήματα που έχετε προσφέρει.
Astro Luck: ***