Ταρώ Ανατολής 16/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 16/12 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 16/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ξιφών .

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ό,τι μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα πράγματα. Και αν δεν λάβετε νέα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποιος που δεν περιμένετε μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας κάτι πολύ χρήσιμο για εσάς.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 16/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των κυπέλλων

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα γύρω σας. Απο τα προσωπικά σας επιτεύγματα και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει με κόπο, έως τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας και την κάνουν πιο όμορφη. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Το αστέρι

Εκτός από την έμπρακτη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλετε για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, είναι πολύ σημαντικό να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε και να φέρετε τις πιθανότητες υπέρ σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Διαβαστε επισης : Αιγυπτιακή τράπουλα Sfigga φωτίζει τα αισθηματικά μελλούμενα των ζωδίων

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 16/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δικαιοσύνη

Όσον αφορά αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που νιώθετε πως σας έχει αδικήσει, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να την ξεπερνάτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να στρέψετε τα δεδομένα προς οφελός σας. Να είστε σίγουροι οτι θα βρείτε ανταπόκριση σε αυτό που αναζητάτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Είναι μια υπέροχη στιγμή για να νιώσετε την συντροφικότητα είτε αυτή προέρχεται από έναν ερωτικό δεσμό, είτε από έναν πολύ καλό σας φίλο. Περάστε χρόνο μαζί και αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Και αν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση κάντε μια έκπληξη στο άλλο σας μισό για να ανανεωθείτε.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Είναι η ιδανική στιγμή για να φτιάξετε το σπιτικό που πάντα επιθυμούσατε ή να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να εγκατασταθείτε. Είτε ψάχνετε ένα μεγάλο κα άνετο μέρος για να το διαμορφώσετε με το δικό σας γούστο, είτε θέλετε να εστιάσετε στην πρακτική οργάνωση του χώρου που μένετε, κάντε τα απαραίτητα βήματα για να το πετύχετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Αιγυπτιακή τράπουλα Sfigga φωτίζει τα αισθηματικά μελλούμενα των ζωδίων

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 16/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα: υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και συγκεντρώστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, μην πηγαίνετε πολύ μακριά: να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00