Ταρώ Ανατολής 17/12 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 17/12 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 17/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η αυτοκράτειρα .

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και αυτό θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων;

Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας.

Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 17/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Ό, τι κι αν είναι αυτό πρέπει να τελειώσει σήμερα – γιατί έχετε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο απ΄το να φτάσετε στον στόχο σας. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία!

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα Sibylla προλέγει τις προθέσεις όλων των ζωδίων

zwdia-zvdia-taro-00

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για κάποιον σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε σε ποιά περίπτωση ανήκετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής φάσης για εσάς που λατρεύετε να εκφράζεστε μέσα από τα έργα και τα ταλέντα σας. Μην αφήνετε την μονοτονία της καθημερινότητας να σας τραβά μακριά από όσα απολαμβάνετε. Βρείτε χρόνο για να φτίαξετε κάτι όμορφο και αξιοθαύμαστο.

zodia-zwdia-88-optimizedΑναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 17/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα που αναζητούσατε καιρό. Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι που δεν είχατε σκεφτεί, αλλά πρόκειται να σας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση. Αν αυτό δεν συμβεί, κινητοποιηθείτε και αναζητήστε μόνοι σας τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά όσων συμβαίνουν για να μπορέσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε ό,τι φέρει το μέλλον. Αν νιώθετε ότι οι σκέψεις σας από μόνες τους δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν, συμβουλευτείτε ένα άτομο ή ακόμα και ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει μια πιο ανανεωμένη προοπτική στα πράγματα.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τους προϊστάμενους ή τους πελάτες και τους συνεργάτες σας! Πάρτε πρωτοβουλίες και χρησιμοποιήστε την φαντασία σας στα θέματα που προκύπτουν.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα Sibylla προλέγει τις προθέσεις όλων των ζωδίων

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 17/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ξιφών

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς. Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο τρελός

Ξεπεράστε τις συμβάσεις και τις αναστολές σας και ξεκινήστε να δουλεύετε γι’ αυτά που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Ο τολμών νικά!

Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia