ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/04 Α

taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/04 Α

ζώδια Κριός
Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι μπορεί να παρασυρθείτε και να δράσετε επιπόλαια. Ωστόσο, μη χάσετε τον στόχο σας και προσπαθήστε να δράσετε αφού σκεφτείτε όλες τις πιθανές συνέπειες των πράξεων σας. Μπορεί να υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις ή αναπάντεχα εμπόδιο στα ταξίδια.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης τη γρήγορα αρχή μιας ερωτικής σχέσης. Πρέπει, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και βρείτε έναν ρυθμό στον οποίο νιώθετε άνετα και οι δύο. Μερικοί μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που σας ζηλεύουν και θα προσπαθήσουν να σας τραβήξουν κάτω.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και δύναμη. Είναι καιρός για προσοχή, για εγρήγορση. Είναι καιρός να διατηρήσετε τη δύναμή σας. Θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε ενδεχόμενο. Οι κάρτες προβλέπουν μια δύσκολη κατάσταση αλλά προβλέπουν επίσης ότι θα βρείτε τρόπο να την ξεπεράσετε. Μην ξεχνάτε ότι έχετε ότι χρειάζεται μέσα σας για να βγείτε νικητές, πρέπει απλώς να βγάλετε αυτή την πλευρά προς τα έξω και να λάμψετε.

Να είστε σίγουροι ότι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τη θέση σας και θα ευδοκιμήσετε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο δύσκολη όσο αφορά τις σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να έχετε έναν τσακωμό με το ταίρι σας. Μερικοί από σας μπορεί να περάσετε μια προδοσία ή απιστία. Επίσης, πρέπει να κρατήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Τείνετε να γίνεστε πολύ συναισθηματικοί και να συμπονάτε τους άλλους. Ελέγξτε την ανάγκη σας να παρηγορείτε και να θεραπεύετε όλους όσους γνωρίζετε γιατί μπορεί να σας επηρεάζει αρνητικά.

Επαγγελματικά, δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Μην αλλάξετε δουλειά αυτή τη στιγμή. Περιμένετε λίγο καιρό.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/04 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε απάτες για να πάρετε αυτό που θέλετε… Και μπορεί να γίνετε θύματα της δικής σας απάτης. Όπως παρατήρησε κάποτε ο Τόμας Μπέκετ «Αυτοί που περπατούν ανάμεσα στα φίδια και έχουν πάρει τη περίπλοκη διαδρομή, πρέπει να χρησιμοποιούν την πονηριά του ερπετού». Η μακιαβελική πεποίθηση ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μπορεί να μην είναι η καλύτερη προσέγγιση για σας.

Φροντίστε να ακολουθήσετε το ηθικό μονοπάτι για να πετύχετε τους στόχους σας και να βρείτε τον θρίαμβο στη ζωή.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπεζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα της μοίρας. Στη μυθολογία, οι Μοίρες είναι τρεις θεές που με την πλέξη τους καθορίζουν τη μοίρα των θνητών κατά τη γέννησή τους. Και αυτή την εβδομάδα η Μοίρα είναι με το μέρος σας. Η μοίρα μπαίνει στη μέση για να σας σπρώξει προς αυτό που είναι δικό σας. Θα βιώσετε μια περίοδο τύχης. Οι σχέσεις, η δουλειά και η καριέρα σας, τα οικονομικά, η υγεία και η πνευματική ευεξία σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν δεν είχατε ελπίδα πριν.

Μέσα από τον διαλογισμό και τον οραματισμό μπορείτε να ενισχύσετε την πρόθεσή σας να φέρετε αφθονία, τύχη και ευημερία στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 01-07/04 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να αποδειχθούν ασύμφορες μακροπρόθεσμα. Οι κάρτες δείχνουν ότι μπορεί μερικές σκέψεις να σας έχουν γίνει εμμονές. Αν φοράτε παρωπίδες αυτή την περίοδο, μπορεί να πρέπει να επιλέξετε συνειδητά να τοποθετήσετε τις σκέψεις σας σε κάτι διαφορετικό για λίγο. Αποκαταστήστε την ισορροπία σας και κοιτάξτε γύρω σας. Περάστε χρόνο στη φύση.

Συναντηθείτε με φίλους για φαγητό. Κάντε ένα διάλειμμα και περάστε χρόνο επενδύοντας σε ένα χόμπι. Επίσης, προσέξτε έναν εριστικό ή βίαιο άντρα που μπορεί να μην είναι καλός για εσάς.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Περλέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-66