Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

tarw-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και νίκη. Οι κάρτες προβλέπουν έναν αγώνα που πρέπει να ξεπεράσετε. Ωστόσο, στο τέλος θα βγείτε νικητές. Οι κάρτες δείχνουν, επίσης, ένα ταξίδι. Επαγγελματικά, θα έχετε καινοτόμες ιδέες και έργα. Θα είναι καλύτερο να δουλέψετε μαζί με την ομάδα σας και να πάρετε βοήθεια και καθοδήγηση απ’ τους άλλους. Σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να μείνετε μακριά από τοξικές σχέσεις οι οποίες θα ρουφήξουν την ενέργειά σας.

Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να πιέζετε τα σωματικά όριά σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα μπορεί να αποδειχθούν θεραπευτικά.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Η ζωή θα σας τσακίσει. Κανείς δεν μπορεί να σας προστατέψει από αυτό, ούτε το να μείνετε μόνοι σας – γιατί η απομόνωση θα σας σπάσει με τη λαχτάρα που δημιουργεί. Πρέπει να αγαπάτε. Πρέπει να νιώθετε. Είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε στη γη. Αυτό είναι το βασικό μήνυμα για σας αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να βιώνετε απόρριψη, πόνο ή απώλεια. Δυστυχώς, είστε έτοιμοι να περάσετε ενοχές και στέρηση, για να κρατηθείτε από την εικόνα κάποιου πράγματος που μπορεί να ήταν τοξικό ή κακό για σας.

Έτσι, είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν με κάποιον τρόπο.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θετικές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σας. Είναι καιρός να απολαύσετε τις προσπάθειες του παρελθόντος και την υπομονή, καθώς τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Μερικοί από σας μπορεί να κάνουν μια βόλτα στη χώρα των αναμνήσεων. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική, αλλά προσέξτε να μην κολλήσετε στο παρελθόν.

Οι κάρτες φέρνουν επίσης ένα μήνυμα αγάπης. Δείχνουν την πιο βαθιά συναισθηματική αναγνώριση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, όπου οι αδυναμίες φαίνονται ξεκάθαρα και δεν υπάρχει λόγος να κρυφτούν. Έτσι, η ερωτική ζωή σας παίρνει πέντε αστέρια. Ένας παλιός εραστής μπορεί να επιστρέψει πάλι στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

xartomanteia

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο της διαφυγής και δεν υψώνετε το ανάστημά σας. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στο δρόμο σας, που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σιγουριά και αξιοπρέπεια. Οι κάρτες σας ζητούν να μιλήσετε με τον εαυτό σας, να αναγνωρίσετε τις τακτικές που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια.

Στις σχέσεις, πρέπει να κρατήσετε τον αυτοσεβασμό σας πρώτα: Να διασφαλίσετε ότι δεν κάνετε συμβιβασμούς αλλά βρίσκεστε στη μέση. Έχετε στο μυαλό σας τη φράση «είμαι αρκετός, όπως ακριβώς είμαι».
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Θα μπορέσετε να δείτε το πέπλο της μοίρας – την ύφανση των κλωστών της ζωής να δένονται μαζί. Αυτό που είναι, είναι. Ο τροχός της μοίρας ακολουθεί τους ρυθμούς του σύμπαντος, τους κύκλους που υπακούμε και ζούμε βάσει αυτών… Όλα αυτά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, μέχρι να μάθουμε τα πιο βαθιά μαθήματα της ψυχής.

Οι κάρτες δείχνουν μια εποχή μετάβασης. Οι προσωπικές σας σχέσεις, η δουλειά και η καριέρα σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν δεν είχατε ελπίδα πριν.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι κάποιος σας κατασκοπεύει ή ίσως σας εξαπατά. Γι’ αυτό προσέχετε! Αν έχετε σχέση, είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Κάντε τις εξής ερωτήσεις: Εμπιστεύεστε το ταίρι σας; Είστε δεσμευμένοι; Επαγγελματικά, βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες και δίνετε προσοχή στις απόψεις των άλλων. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, μπορεί το ανοσοποιητικό σας να μην είναι στα καλύτερά του.

Επικεντρωθείτε στη γενική ευεξία σας, τρώτε ίνες και βιταμίνες. Έτσι θα υποστηρίξετε τη φυσική ικανότητα του σώματός σας, να θεραπεύεται και να προστατεύετε από τον εξωγενή κόσμο.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε-πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

δωρεάν-προβλέψεις