Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Α

taro-troxos-tixis

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ευτυχισμένες σχέσεις και πραγματικές φιλίες. Το βασικό μήνυμα είναι να οδηγείστε από την καρδιά και να μην χάσετε το μυαλό σας! Αφήστε τη διαίσθησή σας να οδηγήσει για να πάρετε καλές αποφάσεις. Ακόμα κι αν συγκινηθείτε σε μια κατάσταση, πρέπει να την ισορροπήσετε με ευαισθησία. Η ερωτική ζωή σας είναι καλή.

Οι ελεύθεροι πρέπει να ξέρουν ότι μερικές φορές όταν προσφέρετε την κούπα της αγάπης, οι άλλοι πίνουν αχόρταγα. Αλλά άλλες φορές, όταν την προσφέρετε σε κάποιον που αξίζει, είναι ένα ποτό που το μοιράζεστε.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μερικά εμπόδια στον δρόμο προς την πρόοδο. Αυτά τα εμπόδια μπορεί να υπάρχουν λόγω έλλειψης τόλμης και δύναμης της θέλησης – ή απλώς γιατί δεν σας ενδιαφέρει. Διασφαλίστε ότι είτε το θέμα είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό, η καρδιά σας χτυπά γι’ αυτό. Είναι ώρα να δουλέψετε σκληρά, να προσπαθήσετε, να φυτέψετε προσεκτικά τους σπόρους σας και να τους καλλιεργήσετε.

Μπορεί να μην δείτε σήμερα τα αποτελέσματα. Πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο και πειθαρχία και συγκέντρωση. Και μετά από κάποιον καιρό, θα θριαμβεύσετε. Επίσης, οι κάρτες σας προτείνουν να τσεκάρετε διπλά τα εισιτήρια και τις κρατήσεις σας αν ταξιδεύετε.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώνετε πόνο, προδοσία ή απώλεια. Αλλά σαν θαρραλέοι στρατιώτες, πρέπει να κοιτάξετε προς το μέλλον και να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα, παρά τις πληγές που κουβαλάτε. Ναι, μπορεί να έχετε περάσει πόνο, θλίψη και στεναχώριες. Αλλά οι κάρτες σας υπόσχονται ότι πρόκειται για προσωρινή κατάσταση. Οι καρδιές μας είναι πιο δυνατό όργανο απ’ όσο πιστεύουμε μερικές φορές.

Χωρίς τον πόνο, δεν θα είχατε σκοπό. Όταν νιώθετε πόνο, η καρδιά σας δεν συμβιβάζεται μόνο με την επιβίωση. Θέλει περισσότερα. Είναι ώρα να κάνετε τον πόνο πηγή ανάπτυξης και δύναμης.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ενσωματώνετε την ενέργεια του στοιχείου της Γης. Αναδύεστε αφοσιωμένοι και έμπιστοι, αποφασισμένοι αλλά όχι δημιουργικοί, επιτυχείς αλλά χωρίς φαντασία. Είστε γενναιόδωροι και έτοιμοι να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Ωστόσο, αρνείστε να δεχτείτε βοήθεια από τους άλλους. Είναι ώρα να τιμήσετε τη δέσμευσή σας, να βγάλετε λεφτά ή να βρείτε χορηγίες για την επιχείρησή σας. Είναι πολύ καλή εποχή οικονομικά.

Οι γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, θα γνωρίσουν έναν έντιμο και έμπιστο νεαρό άντρα, που θα τους κερδίσει με την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά του.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Καφέ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/12 Α

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζώδια Λέων

Τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή, εκτός από την αλλαγή. Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια εποχή μετάβασης. Πρέπει να κινηθείτε ή να απομακρυνθείτε από κάτι. Να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι που σας παθιάζει ίσως ή να επανεξετάσετε τις φιλοδοξίες σας. Χαρτογραφήστε τον δικό σας δρόμο, πάρτε μια διαφορετική στροφή και καταλάβετε ότι η αλλαγή είναι ωφέλιμη. Ωστόσο, πρέπει να αποδεχτείτε αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν, να συγχωρήσετε τον εαυτό σας για τα λάθη σας και να κοιτάξετε το μέλλον.

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και προχωρήστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μερικοί μπορεί να βιώσετε πνευματική αφύπνιση. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι φαίνεται επίσης στις κάρτες.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

xartomanteia

Ταρώ Παρθένος

Οι κάρτες εστιάζουν στη γενναιοδωρία, τη στοργή και τη φροντίδα! Φροντίζετε για την οικογένειά σας και για τα οικιακά σας καθήκοντα, ενώ παράλληλα δημιουργείτε οικονομική αφθονία. Μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία ζωής – εργασίας, να βρείτε τη «ροή» και την ευθυγράμμισή σας. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, ενώ προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας ελεύθερα.

Θα είστε γενναιόδωροι, στοργικοί και αξιόπιστοι. Για μερικούς, οι σχέσεις με τη μητέρα ή μια μητρική φιγούρα θα βελτιωθούν και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί της. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

zwdia-66