Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/04 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/04 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός: Ο Άσος των Κυπέλων

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, σε μια νέα σχέση είτε σε ένα νέο κεφάλαιο σε μια υπάρχουσα σχέση σας. Αυτή μπορεί να είναι μια βαθιά αγάπη ή μια πολύτιμη φιλία, που θα σας φέρει πολλή χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση. Μπορεί να ενέχει και πνευματική χροιά, αν αυτό το άτομο μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές.

Αυτή η κάρτα συνδέεται επίσης με την αφθονία και τη γονιμότητα. Οπότε μπορεί να αφορά τη γέννηση ενός παιδιού ή την αρχή μιας απολαυστικής, δημιουργικής και καλλιτεχνικής φάσης. Οι ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευνοϊκό!

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός: Το Έξι των Ράβδων

Ό,τι φαινόταν σαν χαμένη υπόθεση, ξαφνικά θα επιλυθεί υπέρ σας! Κάποια προαποφασισμένη αλληλουχία γεγονότων προκύπτει και ωθεί για το αποτέλεσμα. Θα υπάρξει επίσης απρόσμενη εξέλιξη και βοήθεια, στη δουλειά σας ή στο εμπόριο. Επιμείνετε, παρά τις δοκιμασίες που θα χρειαστεί να περάσετε.
Αλλά μην αντιστέκεστε ή μην προσπαθήσετε να πιέσετε τα αποτελέσματα: Αυτό θα προκαλέσει περισσότερη απογοήτευση και θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ένα ερωτικό και ορμητικό φιλόδοξο ταίρι – ίσως νεότερο από εσάς – θα προσπαθήσει να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας… Και μπορεί να τα καταφέρει!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

ζώδια Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης

Ένας νέος κύκλος είναι έτοιμος να ξεκινήσει στις υποθέσεις σας! Σας προσεγγίζουν κάποια πολύ σημαντικά νέα ή πληροφορίες. Επίσης, θα κάνετε μόνιμες αλλαγές στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας – αλλαγές προς το καλύτερο!
Μην κολλήσετε στα σχέδια. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα σας φέρουν καλή τύχη. Κάποιος από το παρελθόν πρόκειται να επιστρέψει. Αλλά εσείς θα είστε αναποφάσιστοι για αυτή τη σχέση ή για τον τρόπο που πρόκειται να πάει.

ζώδια Αιγόκερως: Το Δύο των Κυπέλλων

Εκεί που δεν το περιμένατε και από ανέλπιστη μια πηγή, θα βοηθηθείτε ή θα εξελιχθείτε: Στα οικονομικά σας, το επάγγελμα ή στην κοινωνική σας ζωή! Δεν θα υπάρξει ένωση ή ολοκληρωτική δέσμευση με το άτομο που αγαπάτε ή θέλετε να είστε μαζί, μέχρι να λύσετε μια εσωτερική σας διαμάχη… Όπως το να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας – και μετά αφεθείτε και δείτε τι θα συμβεί!

chartomantia-098

Ταρώ ζώδια Υδροχόος: Ο Κρεμασμένος

Θα αντισταθείτε σε μια ιδέα! Ίσως δεν θα είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ίσως θα νιώθετε πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη ή γιατί εμπλέκεται πολύ σκληρή δουλειά. Θα περιμένετε να δείτε τι κάνει ένας ερωτικός σας σύντροφος.
Αυτό μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια ξαφνική φυγή από το σπίτι – αλλά όχι μόνιμη. Μην λυπάστε, αφήστε τον έλεγχο στις ανώτερες δυνάμεις και επιτρέψτε στα γεγονότα να πάρουν την πορεία τους!

ζώδια Ιχθύες: Το Τρία των Ράβδων

Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά: Νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν και μια υπάρχουσα σχέση θα δυναμώσει! Ωστόσο, μια δύσκολη απόφαση που ίσως σας διχάζει τώρα, σύντομα θα βρει κατάληξη σχετικά με μια νέα σχέση. Πιστέψτε πως οι ιδέες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν και να περιμένετε το καλύτερο!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9