ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Β

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Β

ζώδια Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θετικά στη ζωή σας. Εκφράστε τη ζωντάνια σας, προχωρήστε μπροστά και βάλτε φως στις ζωές των άλλων εκπέμποντας χαρά και ζεστασιά. Βγείτε από τα δίχτυα της απόγνωσης, καθώς το σύμπαν είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αφήστε το παιδί να βγει από μέσα σας. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα στον δρόμο σας! Το πιστεύετε πραγματικά αυτό; Αν όχι, είναι καιρός να αρχίσετε.

Να είστε αισιόδοξοι. Μια νέα μέρα έχει ξημερώσει και μπορείτε να επιλέξετε ποια κατεύθυνση θα πάρετε από δω και πέρα. Προχωρήστε με τόλμη μπροστά και μπείτε στο φως.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν οικονομική επιτυχία και αφθονία. Θα είστε σταθεροί, θα προσπαθείτε για τους στόχους σας και θα δουλεύετε σκληρά για να τους πετύχετε. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή να πάρετε μια προαγωγή που σας αξίζει. Ωστόσο, οι κάρτες σας προειδοποιούν ότι πρέπει να εκτιμάτε τις ανέσεις στη ζωή, το άτομο που σας φροντίζει ή που σας προσφέρει το φαγητό σας.

Οι ερωτευμένοι μπορεί να θέλουν να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν. Οι ελεύθερες μπορεί να γνωρίσουν τον ιππότη τους, έναν άντρα που είναι καλός, προσγειωμένος και εργατικός.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε μια συγκεκριμένη δράση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια περίοδο αναποφασιστικότητας. Αυτό σημαίνει ότι μερικές πράξεις που πρέπει να γίνουν ή αποφάσεις που πρέπει να παρθούν τώρα, θα καθυστερήσουν παρά το γεγονός ότι επείγει να δράσετε αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, θα είναι καλύτερο αν μπορέσετε να καθυστερήσετε αυτές τις πράξεις ή αποφάσεις.

Θα έχετε περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε τις κρίσιμες αποφάσεις και αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Δείτε το ως ευκαιρία να δείτε τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις της, από τα βάθη ως τις κορυφές της.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Μοβ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε αρνητικές δυνάμεις, που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε αναστατωμένοι και αβοήθητοι. Έχετε μια επιλογή: Μπορείτε να μην κάνετε τίποτα και να ελπίζετε ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα, είτε να δράσετε για να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Δείτε αυτή τη στιγμή ως μια ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο της μοίρας σας και να βάλετε ξανά τη ζωή σας σε πορεία.

Είναι πολύ πιθανό η αλλαγή να έχει γίνει πηγή σημαντικού άγχους, μπορεί να προσπαθείτε να σταματήσετε την πορεία των γεγονότων. Αποδεχτείτε ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν ακολουθήσετε τη ροή.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

chartomantia-098

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να τελειώσει, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο στη δουλειά σας ή μπορεί ο χρόνος σας στον συγκεκριμένο ρόλο να τελειώνει και να κόβετε τους δεσμούς. Αλλά κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Όπου κι αν βρίσκεστε τώρα, να ξέρετε ότι θα εμπλακείτε σε κάτι νέο.

Απλώς να έχετε υπομονή για λίγο. Είναι καιρός για αλλαγή και ανάπτυξη.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/04 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες δείχνουν ότι είναι ώρα να αρχίσετε να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αν είχατε αμφιβολίες για τον εαυτό σας, οι κάρτες σας δίνουν την αποφασιστικότητα να τις πολεμήσετε. Κοιτάξτε τα θετικά, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τη σιγουριά και την εκτίμηση που έχετε για τον εαυτό σας. Φέρτε κοντά φαινομενικά αντίθετες δυνάμεις και καθορίστε την κατεύθυνση του μέλλοντός σας.

Είστε απ’ τους ανθρώπους που δρουν αυθόρμητα ή χωρίς σκέψη, κάνετε σχόλια ή λέτε άσχημα πράγματα πάνω στο θυμό σας; Οι κάρτες σας ζητούν να καταστείλετε τα συναισθήματα οργής και να τα αντικαταστήσετε με ηρεμία, αγάπη και ζεστασιά. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μαύρο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66