Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα είναι καιρός να απολαύσετε τις προσπάθειες σας και την υπομονή που είχατε, καθώς θα λάβετε πλούσιες ανταμοιβές. Εξάλλου, τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που έχουν υπομονή. Μερικοί από σας μπορεί να κάνουν μια βόλτα στη χώρα των αναμνήσεων. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε προοπτική, αλλά προσέξτε να μην κολλήσετε στο παρελθόν. Για μερικούς, ένας παλιός φίλος ή εραστής μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή περίπλοκη κατάσταση, να θυμάστε ότι η απάντηση σε μια συγκεκριμένη ερώτηση βρίσκεται στο παρελθόν σας. Μερικοί μπορεί να επισκεφτείτε το μέρος που γεννηθήκατε ή να αποφασίσετε να μετακομίσετε μόνιμα εκεί.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ρόδινο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την επιτυχία σας. Μια μεγάλη φιλοδοξία σας θα πραγματοποιηθεί. Αυτό είναι κάτι για το οποίο παλεύατε σκληρά και για πολύ καιρό – και γυρνάει επιτέλους προς το συμφέρον σας. Να είστε τολμηροί και θαρραλέοι στις προσπάθειές σας, καθώς το θράσος θα αποδώσει. Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας.

Οι δεσμευμένοι, θα νιώθουν σεβασμό και θαυμασμό στη σχέση τους. Θα υπάρχει καθαρότητα σε μια σχέση που θα την κάνει αληθινή, ειλικρινή και σημαντική.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενοςζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Οι κάρτες αυτής της εβδομάδας προβλέπουν ότι είναι ώρα να προχωρήσετε: Να δαμάσετε τα συναισθήματα, τις φαντασιώσεις, τις επιθυμίες σας και να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Είναι η στιγμή να βάλετε έναν στόχο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσετε με όλο το είναι σας. Πρέπει να είστε μόνοι και να έχετε τον έλεγχο, να κάνετε μαγεία. Θα λάμψετε με το φως της νίκης και της δύναμης.

Μερικές φορές, με τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση έρχεται και η αλαζονεία… Κρατήστε, λοιπόν, τον εαυτό σας υπό έλεγχο και μην λειτουργείτε με υπερηφάνεια και αλαζονεία. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ταξίδια. Κάποιος Καρκίνο θα αποδειχθεί πραγματικός φίλος.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/11 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν απάτη και προδοσία. Κάποιος δουλεύει πονηρά εναντίον σας. Ωστόσο, η ευθεία αντιπαράθεση δεν θα έχει αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνετε κι εσείς πονηροί και να χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα για να νικήσετε τον αντίπαλο. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποιου είδους θυσία για να επιτύχετε. Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά, διαφορετικά δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

chartomantia-098

Σε μια ερωτική σχέση, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενοςζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα προσκολλάστε στο παρελθόν. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει και κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Η ζωή σας προσπερνά, έτσι πιάστε το ποτήρι της σαμπάνιας, ανεβείτε στην πίστα και γιορτάστε. Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε. Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την έλλειψη, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν.

Γι’ αυτό σταματήστε να κλαίτε γι’ αυτά που έχουν ήδη συμβεί και κοιτάξτε σε μια άλλη κατεύθυνση για την ευτυχία.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είστε στο κυνήγι της αλήθειας και της δικαιοσύνης, ψάχνετε τρόπους για να λύσετε μια διαμάχη. Έχετε καλή ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Τα συναισθήματά σας δεν σας κυβερνούν και δεν σκέφτεστε υπερβολικά κάθε απόφαση που παίρνετε. Είστε έτοιμοι να αδράξετε και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Δεν φοβάστε να επιθεωρήσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Ωστόσο, είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά. Είναι πιθανό κάποιος να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για μια κατάσταση, ώστε να αρχίσει να διαδίδει φήμες ή ίσως για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενοςζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia