Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/06 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/06 Β

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/06 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη σχέσεων και συναισθηματικών συνδέσεων, της βαθιάς αγάπης για τη φιλία. Τα Ταρώ συμβουλεύουν να ακούσετε την καρδιά σας, που είναι σοφότερη από το μυαλό σας. Γνωρίζει αλήθειες που δεν είναι λογικές ή μπορούν να εξηγηθούν εύκολα. Είναι ώρα να δώσετε σε αυτές τις αλήθειες λίγο χρόνο, ώστε να τιμήσετε τη σοφία που κρατάτε βαθιά μέσα σας. Κάποιοι μπορεί να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας ή τον φύλακα άγγελό σας.

Επίσης, είναι καλή περίοδος για να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να σχεδιάσετε την απόκτηση παιδιού. Υπάρχει ένα γενικό αίσθημα χαράς και εορτασμού.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Απαλό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα επιθυμείτε να βγείτε και να φωνάξετε στον κόσμο, να πείτε σε όλους την κατάστασή σας. Απλώς χαλαρώστε, δεν υπάρχει λόγος να μοιραστείτε την προσωπική σας ζωή δημοσίως, δεν θα βγει τίποτα από αυτό. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να αποφασίσουν να κρυφτούν από τον κόσμο για να κρύψουν τα ταλέντα τους. Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός σας, καθώς μπλοκάρετε ενεργά ένα θετικό αποτέλεσμα ή την επιτυχία σας. Μοιράστε τα χαρίσματά σας στον κόσμο χωρίς να ζητήσετε επιβεβαίωση: Μπορείτε και θα πρέπει να καθορίσετε τη δική σας επιτυχία!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/06 Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος σκέψης και προσωπικής αξιολόγησης. Μπορεί να έχετε βαθιά κατανόηση του τι μπορείτε να κάνετε ή να αλλάξετε, για να αποφύγετε περίπλοκες καταστάσεις. Το σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει μήνυμα, να σας προσκαλέσει να κάνετε κάτι μεγάλο – αλλά εσείς δεν ακούτε. Σπρώξτε όλους τους φόβους σας μακριά και ακολουθήστε το κάλεσμα της ζωής. Τα λάθη του παρελθόντος είναι εργαλεία μάθησης, που μπορούν να βοηθήσουν να προοδεύσετε. Παραμείνετε προσηλωμένοι στα θετικά και να θυμάστε πως τα λάθη είναι βασικό κομμάτι της ζωής και της ανάπτυξης.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Γεια σου ουσία, βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

zwdia-3-zodia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα έχετε εσωτερική δύναμη και θάρρος. Αφορά τη δύναμη που σας κάνει να συγχωρήσετε κάποιον που σας έβλαψε. Ξεπερνά τη λαγνεία, όταν γνωρίζετε πως κάτι είναι το σωστό. Είναι η επιλογή να πείτε «σε αγαπώ», στο άτομο που πετά μίσος προς εσάς. Είναι η ώρα να λάμψετε με θάρρος μπροστά στο φόβο. Έχετε τη δύναμη, η αγνή καρδιά σας είναι ένας φάρος με φως γι’ αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Επομένως, πάρτε βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και εκπέμψτε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω συνειδητά τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/06 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει αγώνες εξουσίας: Είναι μια περίοδος συνεχών διαφωνιών, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε πως θα χάσετε έτσι κι αλλιώς. Προσπαθείτε να εξηγήσετε τη δική σας πτυχή – αλλά όποιος και να βρίσκεται απέναντι, δεν σας ακούει… Και χωρίς αμφιβολία, νιώθει το ίδιο ακριβώς. Και οι δύο μάχεστε, για να κερδίσετε σε βάρος του άλλου. Όταν βρίσκεστε σε αυτή την αντιπαλότητα, καταλήγετε να νιώθετε άσχημα – είτε κερδίζετε είτε όχι. Επομένως, αγαπητοί μου Υδροχόοι, αξίζει ακόμα η μάχη αυτή; Σκεφτείτε τον τρόπο που αυτή η μνησικακία τρώει την ενέργειά σας και σας προκαλεί πόνο.

Μπορεί να είναι ώρα να προχωρήσετε. Είναι ώρα να παραδεχτείτε την ήττα και να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι πιο θετικό ή παραγωγικό.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Τα μαθήματα που έχω λάβει, με έκαναν να προχωρήσω μπροστά πάντα.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτήν τη εβδομάδα μαθαίνετε την αξία του θάρρους και του φόβου. Μπορεί να αντιμετωπιστείτε με αντιπαλότητα και διαμάχες, μπορεί να φοβηθείτε τους αντιπάλους σας. Αλλά είναι ώρα να νιώσετε τον φόβο σας, να τον χρησιμοποιήσετε και τελικά να τον κατακτήσετε. Πρέπει να πάρετε θέση, να υποστηρίξετε αυτά που πιστεύετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος μάχες και οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν κάτω. Αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον καθένα με πίστη και θάρρος. Μην λυγίζετε από τον άνεμο, ταλαντευτείτε σαν το μπαμπού.

Δεν έχει σημασία τι δυσκολίες έρχονται στον δρόμο σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι σίγουρα θα τις ξεπεράσετε και θα νικήσετε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμφανίζομαι γενναίος και πατώ στο έδαφος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia