Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/07 A

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/07 A

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Αγωνιάτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να κάνετε πραγματικότητα μια ιδέα και να τα μοιραστείτε με τους άλλους. Η πρόκληση, ωστόσο, είναι να συμβαδίσετε! Είναι επίσης ιδανική περίοδος για μαθητές η για οποιονδήποτε ετοιμάζετε να μάθει κάτι νέο ή να ενημερώσει τις δεξιότητές του. Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.

Είναι επίσης ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας, να δείτε την αλήθεια και όχι του συναισθηματικούς φόβους που σας σταματούν απ’ το να πετύχετε τους στόχους σας.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Ασημί

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά, ειδικά σε ότι σχετίζεται με αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ζυγίστε κάθε θετικό και αρνητικό. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν επίσης να σκεφτείτε αν κάνετε λάθος ή αν παίρνετε μεγάλη ευθύνη για την ευτυχία κάποιου άλλου. Οι ερωτευμένοι μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση χωρισμού ή αλλαγής. Μην προσκολλάστε στα καθιερωμένα.

Όσοι αναζητούν τον έρωτα, πρέπει να κάνουν ένα βήμα τη φορά και να μην βιάζονται να ξεκινήσουν μια σχέση. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή. Αν αντιμετωπίζετε ιατρικά προβλήματα, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε απευθείας σε γιατρό.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θετικές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σας. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα, όπως στην καριέρα σας, την αγάπη και τα οικονομικά. Είναι ο καιρός για να απολαύσετε τις προσπάθειες του παρελθόντος και την υπομονή καθώς τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Είναι καλό να κρατήσετε ημερολόγιο για όλα αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις καλές περιόδους ακόμα περισσότερο.

Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να προστατεύσετε και να τιμάτε τις σχέσεις που έχουν εμπλουτίσει τη ζωή σας. Μερικοί από σας μπορεί να κάνουν μια βόλτα στη χώρα των αναμνήσεων. Ωστόσο, μην κολλάτε στο παρελθόν. Αφήστε τα περασμένα να ξεχαστούν και απολαύστε το παρόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ρόδινο

prodosia

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα δράτε σαν ηγέτες. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και φωτιά! Αναμένετε τις προκλήσεις και απολαμβάνετε την αδρεναλίνη που περνάει από μέσα σας. Φαίνεται ότι έχετε ένα νέο όραμα, έναν στόχο. Έχετε μάθει από τα λάθη σας, έχετε δει τους περιορισμούς σας και έχετε αποκτήσει νέες δεξιότητες. Οι κάρτες σάς ενθαρρύνουν να κάνετε το «δικό σας». Είναι ώρα να πάρετε μερικά ρίσκα βάσει των ιδεών, της γνώσης και της πίστης σας.

Θα βιώσετε μια εσωτερική αλλαγή στην πνευματική σφαίρα. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας και να ψάξετε απαντήσεις μέσα σας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό Χρώμα: Κεραμιδί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 22-28/07 A

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να τελειώσει, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο στη δουλειά σας ή μπορεί ο χρόνο σας στον συγκεκριμένο ρόλο να τελειώνει και να κόβετε τους δεσμούς. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα.

Όλοι μοιάζουν να είναι εναντίον σας και παραπονιέστε για τη μοίρα σας. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο καταλαβαίνετε ότι όταν έχετε φτάσει σε τέτοιο βάθος, ο μόνος δρόμος είναι προς την επιφάνεια.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

zwdia-66

Ταρώ ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα περπατάτε σε ένα πνευματικό μονοπάτι, κατευθυνόμενοι από το φως που λάμπει από μέσα σας. Είναι καιρός να ικανοποιήσετε την κλίση σας, να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τη φύση της ύπαρξής σας. Μπορείτε να πατήσετε παύση σε όλα σας τα προβλήματα, καθώς υπάρχει πιο σημαντική εσωτερική δουλειά που πρέπει να γίνει. Μπορεί ακόμα και να επιλέξετε να απομονωθείτε και να κινηθείτε προς μια πνευματική μεταμόρφωση.

Μπορεί ακόμα και να βρείτε έναν μέντορα που θα σας οδηγήσει σε αυτό το ταξίδι. Είναι καταπληκτική περίοδος για ανθρώπους στους τομείς της εκπαίδευσης, της μάθησης και της διαχείρισης.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9