Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/11 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/11 Β

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/11 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα ο τροχός της μοίρας γυρίζει. Καθώς περιστρέφεται, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Αν σηκώνεστε θα πέσετε – και αν πέσετε, ο τροχός θα γυρίσει προς όφελός σας και θα σηκωθείτε ξανά. Αν μια κρίση είναι αναπόφευκτη, σκεφτείτε ότι η κάθε κρίση είναι και μια ευκαιρία. Για κάθε άσχημη ή καλή περίοδο, να θυμάστε ότι δεν θα διαρκέσει για πάντα. Κάποια γεγονότα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Αν αποδεχτείτε αυτό, η διαδρομή σας γίνεται πιο εύκολη. Αν παλέψετε ενάντια στον Τροχό, θα σας συνθλίψει. Είναι καλύτερο να συμβαδίσετε μαζί του!

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε στροφή επεκτείνομαι.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αισθάνεστε απαισιοδοξία και αβεβαιότητα για το μέλλον. Ίσως είστε φορτισμένοι από τις προκλήσεις της ζωή, αναρωτιέστε τον σκοπό της ταλαιπωρίας σας. Ξέρετε ότι η ζωή φέρνει αναπάντεχα πράγματα – αλλά γιατί αυτό και γιατί τώρα; Διαθέστε χρόνο για να συλλογιστείτε το βαθύτερο μάθημα της ζωής, πως όλα είναι ευλογία και όχι τιμωρία. Αφήστε την εσωτερική σας σοφία να λάμψει στο σκοτάδι, τολμήστε να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας. Αν εστιάσετε στο μέλλον, θα βρείτε την πηγή της έμπνευσης και της αγάπης σας.

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περιμένω θαύματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/11 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να αναγνωρίσετε τη φωτιά που καίει μέσα σας! Είναι μια φωτεινή σπίθα έμπνευσης αυτές οι φλόγες, είναι ενέργεια που καίει και εκδηλώνεται μέσα από όσα θέλετε με πάθος. Είναι δύναμη ζωής, αυτό που σας κάνει αυτούς που είστε! Μερικοί θα νιώσετε απίστευτη έμπνευση και ενθουσιασμό για να ασχοληθείτε με μια νέα ιδέα ή έργο. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας, για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι επίσης καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων σχέσεων.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Τρέφω το λαμπρό μου μέλλον με έμπνευση και δημιουργικότητα.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι αναζητάτε κάποια επίτευξη… Αλλά δεν κάνετε τα σωστά βήματα για να πετύχετε τον στόχο σας. Μπορεί να βρίσκεστε πολύ κοντά του – αλλά ενώ έχετε φτάσει ως εδώ, αποφασίζετε να εγκαταλείψετε την επιδίωξη. Τώρα πρέπει να εστιάσετε, να μην χαλαρώνετε στο τέλος του ταξιδιού. Αν δράσετε με αποφασιστικότητα και πίστη, οι κάρτες προβλέπουν ευχάριστα αποτελέσματα. Κάποιοι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας.

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Κατακτώ νέα επίπεδα συνειδητοποίησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/11 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σας προσεγγίζει μια νέα δουλειά ή προσφορά, μια νέα επιχειρηματική συμφωνία ή ένα έργο! Στα εργασιακά σας να είστε επιμελείς και αποτελεσματικοί, για να αδράξετε αυτή τη νέα ευκαιρία. Είναι καλή στιγμή να προσλάβετε καινούργια άτομα ή να αξιοποιήσετε έναν μαθητευόμενό σας. Ενδείκνυται επίσης να επιστρέψετε στην εκπαίδευση, να ακολουθήσετε το πάθος σας για μάθηση και εύρεση νέων ιδεών. Αυτά δεν χρειάζεται να περιορίζονται στην καριέρα και τα οικονομικά, αν και θα διαπιστώσετε ότι πολλές ιδέες σας μπορούν και θα εφαρμοστούν στις επιχειρήσεις. Οι μαθητές θα έχουν αίσιες εξελίξεις.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να λειτουργώ πρακτικά και ρεαλιστικά, εξακολουθώ να αναζητώ τρόπους για να υλοποιήσω τα όνειρά μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα τροφοδοτείτε την εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητά σας. Δεν ηγείστε από προσπάθεια να ελέγχετε τους άλλους, τους επηρεάζετε και πείθετε με ήρεμο τρόπο. Είναι το είδος της εσωτερικής δύναμης, που σας επιτρέπει να συγχωρείτε όποιον σας έχει βλάψει. Επιλέγετε να πείτε «σ’ αγαπώ» στο άτομο που σας δείχνει μίσος. Τώρα είναι η στιγμή να αναγνωρίσετε τη διαίσθησή σας, να την στρέψετε προς το ευρύτερο καλό. Μην ενεργείτε με οργή ή μίσος, προσεγγίστε κάθε κατάσταση με διάθεση συγχώρεσης και αγάπης. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και εκπέμψτε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω συνειδητά τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia