Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24/02-01/03 Α

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24/02-01/03 Α

Ταρώ Ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχετε το άγγιγμα του Μίδα! Απλώς περιμένετε τη σωστή στιγμή για να έλξετε χρήματα και πλούτο. Εναλλακτικά, θα γίνετε ένα έμπιστο, σταθερό άτομο με δυνατή δύναμη θέλησης. Θα είστε γενναιόδωροι με τους πόρους σας, έτοιμοι να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη, αλλά πιθανότατα δεν θα δέχεστε τη βοήθεια των άλλων. Είναι ώρα να κρατήσετε τις δεσμεύσεις σας, να φτιάξετε κάτι που έχει χαλάσει, να βγάλετε λεφτά ή να χρηματοδοτήσετε μια νέα προσπάθεια.

Οι γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, θα γνωρίσουν έναν έντιμο και έμπιστο άντρα, που θα τους κερδίσει με την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά του.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Καφέ

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είναι ώρα να ξυπνήσετε από τα όνειρα και να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Αν και είναι όμορφο να ονειρεύεστε για να αντλείτε έμπνευση για δράση, πρέπει να αφήσετε τα κάστρα στην άμμο και να αρχίσετε να τα χτίζετε στην πραγματική ζωή. Είναι πιθανό μερικοί να έρθετε αντιμέτωποι με πολλές επιλογές. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση επειδή είναι πολλές, να εξετάσετε τα θετικά και τα αρνητικά κάθε επιλογής και να καταλήξετε.

Επίσης, είναι καιρός να αντισταθείτε στους πειρασμούς… Και πριν δεχτείτε κάποια συμφωνία, να συλλογιστείτε όλες τις πιθανές συνέπειες.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ ζώδια Δίδυμοι

Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε τη μοίρα, απρόσμενα γεγονότα και πρόοδο. Οι κάρτες προβλέπουν μια τυχερή περίοδο ή μια απρόσμενη καλοτυχία στα χρήματα. Μπορεί να νιώθετε πολύ συντονισμένοι με το σύμπαν και να πηγαίνουν όλα καλά για σας. Όλα θα ταιριάξουν απόλυτα με απρόσμενο τρόπο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να προχωρήσετε προς τον τελικό προορισμό σας.

Όταν οι καιροί είναι άσχημοι ή όταν είναι καλοί, να έχετε κατά νου ότι δεν θα κρατήσουν για πάντα. Αυτά τα γεγονότα είναι απλώς εκτός του ελέγχου σας. Αν μπορέσετε να το αποδεχτείτε αυτό, η πορεία γίνεται πολύ πιο εύκολη.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει αχρείαστες διαμάχες για δύναμη και διαφωνίες. Είναι ο καιρός που προσπαθείτε αδιάκοπα να διαφωνήσετε με κάποιον, για να καταλάβετε μόνο ότι θα χάσετε ό,τι κι αν γίνει. Προσπαθείτε να εξηγήσετε τη δική σας οπτική – αλλά όποιος κι αν βρίσκεται απέναντι σας δεν ακούει. Και χωρίς αμφιβολία νιώθει το ίδιο για εσάς. Και οι δυο παλεύετε για να νικήσετε εις βάρος του άλλου. Και όταν έχετε αυτή την αντιδραστική στάση, καταλήγετε να νιώθετε απαίσια.

Έτσι, αγαπητοί μου, διαλέξτε τις μάχες σας. Δεν αξίζουν τα πάντα για να παλεύετε γι’ αυτά. Σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και αυτά που σας νοιάζουν περισσότερο.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

dream

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν το τέλος μιας μεγάλης φάσης της ζωής σας… Που μπορεί να φέρει την αρχή για κάτι πολύ πιο πολύτιμο και σημαντικό. Οι κάρτες δείχνουν μια περίοδο σημαντικής μεταμόρφωσης, αλλαγής και μετάβασης. Πρέπει να μεταμορφώσετε πραγματικά τον εαυτό σας, να πετάξετε τα παλιά για να φτάσουν τα καινούργια. Μπορεί να αφορά μια παλιά σας στάση, που δεν σας χρησιμεύει πια και πρέπει να την αλλάξετε.

Κάθε αλλαγή αυτή την εποχή θα είναι μια θετική, καθαρτική, μετασχηματιστική δύναμη στη ζωή σας. Είναι επίσης εποχή που ξεπερνάτε παλιές συνήθειες ή εθισμούς.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Ταρώ ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι το καθημερινό στρες είναι άμεσο αποτέλεσμα της ανικανότητας να ξεπεράσετε κάτι. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σας στις οποίες έχετε τον έλεγχο, αλλά αυτή που σας βασανίζει δεν είναι μία από αυτές. Απελευθερωθείτε από αυτό που σας ταλαιπωρεί και μάθετε να το αφήνετε πίσω σας. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.

Δυσκολίες στη γέννα ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν μερικές από εσάς. Μερικοί μπορεί να υποφέρουν από αϋπνίες. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, σηκωθείτε και διαβάστε κάτι που πάντα σας παρηγορεί.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

taro-zodia-76