Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11-0/12 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11-0/12 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σας πω μια ιστορία. Υπήρχε κάποτε ένα λιοντάρι που το είχε μεγαλώσει ένα πρόβατο και πίστευε ότι και το ίδιο ήταν πρόβατο. Μια μέρα ένα μεγάλο λιοντάρι του έδειξε την αντανάκλασή του σε μια λίμνη. Τότε κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα ήταν λιοντάρι. Αυτή την εβδομάδα κάνετε σαν το λιοντάρι. Πιστεύετε τις απόψεις των άλλων, οι οποίες σας έχουν διαμορφώσει.

Είναι ώρα να κοιτάξετε την αντανάκλασή σας στη λίμνη και να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας έχουν κάνει οι άλλοι να πιστεύετε για τον εαυτό σας. Είναι ώρα να δράσετε και να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Οι θετικές σκέψεις θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πιο ισχυρά και θετικά αποτελέσματα.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα προσκολλάστε στο παρελθόν. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει και κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Είναι ώρα να αφήσετε το παλιό και να αποδεχτείτε το νέο. Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε. Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την απώλεια, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν.

Είναι καλύτερο να είστε αισιόδοξοι, γιατί έτσι θα προσελκύσετε ευτυχία και καλοτυχία στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι ψάχνετε το κλείσιμο σε κάτι. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας έπαιρνε τον χρόνο και την ενέργεια, τώρα φτάνει στο τέλος του. Ολοκληρώνοντάς το, ανοίγετε χώρο για νέα ξεκινήματα. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι μπορεί να νιώθετε ότι η σχέση σας έχει λιμνάσει. Αν προσπαθούσατε να λύσετε τα προβλήματα αλλά αυτά δεν βελτιώνονται, μπορεί να πρέπει να σκεφτείτε ότι αυτή δεν είναι η σωστή σχέση για εσάς.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, φαίνεται να είστε σχεδόν στη γραμμή του τερματισμού σε κάτι. Μην παραιτηθείτε τώρα γιατί η επιτυχία είναι κοντά.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11-0/12 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή καλών πραγμάτων, είτε πρόκειται για έρωτα, χαρά, την ομορφιά ή την υγεία σας. Μια νέα πνευματική κατανόηση. Οι κάρτες σας ζητούν να ακολουθήσετε τη ροή. Μπορείτε να επιπλεύσετε τώρα, γι’ αυτό εμπιστευτείτε την υποστήριξη που έχετε και θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης πνευματική ανάπτυξη. Θα κάνετε το πρώτο βήμα προς το μονοπάτι του διαφωτισμού και της κατανόησης.

zwdia-9-zvdia-9

Είναι μια περίοδος που η εσωτερική φωνή σας θα εκδηλωθεί ενεργά στη ζωή και τα κρυφά σας όνειρα και επιθυμίες θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ζώδια Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει διαμάχες. Είναι ο καιρός που προσπαθείτε να πείτε τα επιχειρήματά σας και να εξηγήσετε την οπτική σας, για να καταλάβετε μόνο ότι θα χάσετε ό,τι κι αν γίνει. Όποιος κι αν είναι απέναντί σας, δεν ακούει. Και χωρίς αμφιβολία νιώθει το ίδιο για εσάς. Και οι δυο παλεύετε για να νικήσετε εις βάρος του άλλου. Και όταν έχετε αυτή την αντιδραστική στάση, καταλήγετε να νιώθετε απαίσια είτε νικήσετε είτε όχι.

Γι’ αυτό, Λέοντες, διαλέξτε τις μάχες σας. Δεν αξίζουν τα πάντα για να παλεύετε γι’ αυτά. Σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και αυτά που σας νοιάζουν περισσότερο.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11-0/12 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια αρμονική σύνδεση ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτή η ένωση είναι ευλογημένη. Τίποτα άλλο παρά καλό θα βγει από αυτή την ένωση. Για την ακρίβεια, αυτό που λέμε αγάπη είναι ένα μεγάλο φάσμα συνδέσεων με τον άλλο που φτάνει από τη γη στον ουρανό. Υπάρχει πέρα από τη σεξουαλικότητα και σέβεται και τιμά τη μοναδικότητα του άλλου. Μοιάζει με τη θεία αγάπη, που βιώνεται πιο συχνά από τις δίδυμες ψυχές. Βασίζεται στην ελευθερία και όχι στις ανάγκες ή τις προσδοκίες.

Μετρήστε τα τυχερά άστρα σας, καθώς βιώνετε αυτή την όμορφη ένωση.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65