Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/04 – 03/05 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/04 – 03/05 Β

Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, βιώνετε την απόγνωση. Έχετε ξεχάσει ότι το φως των αστεριών είναι πάντα λαμπερό μέσα σας. Μερικές φορές μπορεί να θάβεται κάτω από βάρη, από στρώσεις του Εγώ σας και από φόβο. Αλλά τώρα πρέπει να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας, αποκτώντας πρόσβαση στο ιδιαίτερο φως μέσα σας. Όταν έχετε αντλήσει από τη δύναμη αυτού του φωτός, θα έχετε τις ευλογίες του. Συνεχίστε να μεταδίδετε τις ευλογίες στους άλλους και θα είστε πάντοτε ευλογημένοι!

Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ξεπεράσετε τις εμπειρίες μάθησης της ζωής. Έχετε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση, λόγω των δικών σας επιλογών και αποφάσεων… Αν και δεν έχετε έλεγχο στο πώς συμβαίνουν τα πράγματα για εσάς τώρα. Αλλά ότι δεν σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για καλό, επαναξιολογήστε πώς και γιατί έχετε βρεθεί σε αυτή την περίεργη κατάσταση… Και τι θα κάνετε όταν θα βγείτε από αυτή;

Μπορεί απλά να αντέξετε στα δύσκολα και να μην μάθετε τίποτε, να κατηγορήσετε τους άλλους και να αισθανθείτε θύματα. Είτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εμπειρία για το δικό σας καλό!
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου, αυτό τον απεριόριστων θαυμάτων

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα θα έχετε εμπειρίες θεϊκής τύχης και γοητευτικών αποτελεσμάτων! Η εύνοια ο συγχρονισμός βρίσκονται στον αέρα, οπότε ψάξτε τις ευκαιρίες που θα σας ωθήσουν προς τα εμπρός. Εάν ψάχνετε την αγάπη, υπάρχει επίσης τύχη. Απλώς κάντε λίγη επιπλέον προσπάθεια, για να αφήσετε την αγάπη να έρθει σε εσάς. Εάν έχετε σχέση, ίσως είναι η στιγμή να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ο τροχός της τύχης σας υπενθυμίζει πως ό,τι γίνεται και φεύγει, επιστρέφει. Κάντε καλό στους άλλους και θα κάνουν και αυτοί σε εσάς!
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε γύρο, επεκτείνομαι

taro-6-9

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα γίνεστε η καλή ή καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Είναι ώρα να κάνετε σχέδια, να θέσετε στόχους και να δημιουργήσετε όνειρα. Προχωρήστε μπροστά με προσήλωση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Στα επαγγελματικά, οι κάρτες προβλέπουν ότι ακολουθείτε ένα σχέδιο με μια δομημένη και οργανωμένη προσέγγιση. Στα προσωπικά, είναι πιθανό να λάβετε βοήθεια και υποστήριξη από άτομα γύρω σας. Στα ρομαντικά, ενδέχεται να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Θα υπάρχει κατανόηση και συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ο διαλογισμός θα φέρει ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διαλέγω τι πρόκειται να γίνω και τρέχω προς αυτή την κατεύθυνση με αυτοπεποίθηση

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα έχετε έμπνευση, είστε τολμηροί και γενναίοι. Θυμηθείτε, μερικές φορές θα πρέπει να πάρετε ρίσκο στη ζωή για να επιτύχετε την νίκη. Οι κάρτες προβλέπουν μια περίοδο που χρειάζεται να είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι. Ξεχάστε τις παλιές παραδόσεις ή τους τρόπους δουλειάς, βρείτε μια καινοτόμα ιδέα. Επίσης, αυτή είναι καλή περίοδος για να χτίσετε νέες σχέσεις. Η αγάπη και το πάθος ξεχειλίζουν αυτή την εβδομάδα, είναι η κατάλληλη για να αναζωογονήσετε το πάθος στη ζωή σας!

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/04 – 03/05 Β

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι ίσως συναντήσουν κάποιο ενδιαφέρον άτομο, που δεν θα μπορούν να του αντισταθούν.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλλιεργώ το λαμπρό μου μέλλον με σπόρους πνευματικότητας και δημιουργικότητας

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ταρω Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα εστιάζει στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν μερικές διαφωνίες, αστοχίες ή μια απουσία αρμονίας και ισορροπίας. Μικρά θέματα που δεν ήταν προβλήματα προηγουμένως, μπαίνουν στο παιχνίδι. Θα πρέπει να επικοινωνείτε ξεκάθαρα με το ταίρι σας προκειμένου να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, οι κάρτες προβλέπουν ότι μια εργασιακή σχέση θα πάει στραβά. Αυτό μπορεί να αφορά έναν συνεργάτη, έναν συνάδελφο στη δουλειά ή το αφεντικό σας. Αντί να συνεργάζεστε, φαίνεται πως έχετε διαφωνίες επειδή οι στόχοι σας δεν είναι ίδιοι πλέον. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τρόπους να διορθώσετε τη συνεργασία σας.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Πετυχαίνω στις συνεργασίες και απολαμβάνω αυτή την ιερή μαγεία της σύνδεσης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia