Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/01 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση.

Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

Ταρώ Δίδυμοι
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε, μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Καρκίνος
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Ταρώ Λέων
Το οχτώ των πεντάκτινων

Ξεκινάει η δουλειά για σας. Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

Ταρώ Παρθένος
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σάς στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Αυτή η κατάσταση που τραβάει τόσο καιρό και σας βαραίνει; Θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της. Όταν το κάνει, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, γείρετε υπέρ σας τη ζυγαριά χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα. Αν εκνευρίζεστε γιατί ο κόσμος είναι άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν δίκαια αυτιά και θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

Ταρώ Τοξότης
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς.

Διαβαστε στο Ερωτοσκόπιο Ιανουάριος 2020 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Ταρώ Υδροχόος
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Θάνατος

Αν προσκολλάστε σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είναι η κατάλληλη ημέρα για να του πείτε αντίο και να καλωσορίσετε το νέο. Οι αλλαγές μπροστά σας μπορεί να είναι επώδυνες στη σκέψη, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γίνει το λίπασμα για το νέο χωρίς φόβο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia