Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/02 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/02 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή ανάβει ένα τεράστιο κόκκινο φως στο δρόμο σας. Αντί να πατάτε το γκάζι, ακούστε τους οιωνούς της στιγμής.

Ναι, είναι ενοχλητικό, αλλά μερικές φορές η παράδοση στις δυνάμεις είναι η καλύτερη διαδρομή. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε. Βρείτε το. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Ταρώ Δίδυμοι
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας σε περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας χαμηλά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

prodosia

Ταρω Καρκίνος
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.

Ταρώ Λέων
Ο Ακόλουθος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και εσείς είστε γεμάτοι από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην θαμπωθείτε από όλες τις πιθανότητες. Ζυγίστε την έμπνευση σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο, νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά να του λείπει η εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το οχτώ των κυπέλλων

Λαχταράτε κίνηση; Το στομάχι σας δεν ικανοποιείται ποτέ ενώ έχετε μια πιατέλα ολόκληρη μπροστά σας; Είναι λογικό. Σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας, είτε προέρχεται από πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο καλή εργασία ή απλώς να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Ταρώ Ζυγός
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

zwdia-66

Ταρώ Σκορπιός
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: Προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Άλλες όχι. Σήμερα, ο τροχός της τύχης λέει ότι οι δυνάμεις της Τύχης οδηγούν το αμάξι σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα φόβου και άγχους. Η πρόκληση: Εμπιστευτείτε την απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα όλα είναι γραφτό να γίνουν, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή μοιάζει ασταθές.

Ταρώ Αιγόκερως
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σάς στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο. Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε.

zodia-zvdia-75

Ταρω Υδροχόος
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra