Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/02 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/02 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Ο Άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς την υλική ευημερία όλων των μορφών.

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ψάχνετε νέο σπίτι ή κάτι άλλο; Είναι η τέλεια στιγμή να ξεκινήσετε. Απολαύστε την αφθονία του κόσμου. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: Απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απρόσμενο μήνυμα που θα ξεδιαλύνει τη σύγχυση. Ό,τι μάθετε σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τα πράγματα, ειδικά για τον εαυτό σας. Δεν είχατε νέα; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Κάποιος που πιστεύατε ότι δεν είναι ενημερωμένος, μπορεί να σας ξαφνιάσει με αυτά που ξέρει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρω Καρκίνος
Το τέσσερα των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πολλά στη ζωή σας που θέλετε να κρατήσετε. Ωστόσο, πότε το να θέλετε να προστατέψετε τους πόρους σας μετατρέπεται σε αποστασιοποιούμαι από τους άλλους; Η σημερινή ημέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να σκεφτείτε αυτή τη διακριτική αλλά σημαντική διαφορά. Εναλλακτικά, αν νιώθετε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας στην υλική σφαίρα, είναι ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

Ταρώ Παρθένος
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ζυγός
Το εφτά των ξιφών

Νιώθετε ευάλωτοι; Δεν φαντάζεστε πράγματα, σας το υπόσχομαι: Υπάρχει σίγουρα ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε, λοιπόν, μαζέψτε τα όπλα σας να είστε καλυμμένοι. Ωστόσο, μην το παρακάνετε: Να είστε σε άμυνα όχι επίθεση. Διαφορετικά αυτά τα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Ταρώ Σκορπιός
Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κατάσταση που τραβάει τόσο καιρό και σας βαραίνει; Θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της. Όταν το κάνει, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, γείρετε υπέρ σας τη ζυγαριά χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα. Αν εκνευρίζεστε γιατί ο κόσμος είναι άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν δίκαια αυτιά και θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.

Ταρώ Υδροχόος
Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Ποιον τον περιμένει λίγη σκληρή δουλειά σήμερα; Εσάς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες ή τρόπους να κάνετε κάτι να βγει όπως θέλατε. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό που σας δίνει η μοίρα, μπορεί να χρειαστεί να λερώσετε τα χέρια σας με τον καλό τρόπο. Σηκώστε τα μανίκια σας και στρωθείτε στη δουλειά. Έχετε πολλά να κερδίσετε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Κόσμος

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν το ιππικό σε πόλεμο. Άλλες φορές, έρχεται σαν γάτα. Σε κάθε περίπτωση, ψάξτε για τις επιλογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας περισσότερο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νέο άντρα που μπορεί να σας σπρώξει προς μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης. Πιείτε από την πηγή!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76