Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/02 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/02 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας.

Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

Ταρώ Δίδυμοι
Το οχτώ των κυπέλλων

Λαχταράτε κίνηση; Το στομάχι σας δεν ικανοποιείται ποτέ ενώ έχετε μια πιατέλα ολόκληρη μπροστά σας; Είναι λογικό. Σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας, είτε προέρχεται από πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο καλή εργασία ή απλώς να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρω Καρκίνος
Το οχτώ των ξιφών

Αν νιώθετε θύματα της ζωής τελευταία, το οχτώ των ξιφών σας καλεί να βγάλετε τις παρωπίδες. Σήμερα εξετάστε τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως σας κάνουν να νιώθετε. Σας παγιδεύουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Ταρώ Λέων
Η Κρίση

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή: Μετά από καιρό που προχωράτε στον παράδρομο θα περάσετε στην γρήγορη λωρίδα. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικά νέα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο.

Ταρώ Παρθένος
Το έξι των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα φαίνονται. Αλήθεια. Σήμερα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας. Υπάρχει κάποια οπτική που δεν έχετε σκεφτεί; Ή μια τάξη ή ένα βιβλίο που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέα πράγματα; Εναλλακτικά, ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λίγη απόσταση από οτιδήποτε σαν προβληματίζει. Ώρα να δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ζυγός
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι.

xartomanteia

Ταρώ Σκορπιός
Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει μια ξένη παροιμία, η εμπειρία είναι σαν χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε όλα τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η Βασίλισσα των ξιφών κατέχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει την εμπειρία σε ό,τι κι αν της φέρει η ζωή. Σήμερα, η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να διορθώσετε αυτό που σας βαραίνει. Διαχωρίστε την ήρα απ’ το σιτάρι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Υδροχόος
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA