Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης.

Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ακόλουθος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και εσείς είστε γεμάτοι από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην θαμπωθείτε από όλες τις πιθανότητες. Ζυγίστε την έμπνευση σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο, νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά να του λείπει η εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Ταρώ Λέων
Ο Θάνατος

Αν προσκολλάστε σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είναι η κατάλληλη ημέρα για να του πείτε αντίο και να καλωσορίσετε το νέο. Οι αλλαγές μπροστά σας μπορεί να είναι επώδυνες στη σκέψη, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γίνει το λίπασμα για το νέο χωρίς φόβο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

Ταρώ Σκορπιός
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς.

Ταρώ Τοξότης
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

Ταρώ Αιγόκερως
Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Υδροχόος
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66