Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα.

Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Δίδυμοι
Το έξι των κυπέλλων

Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα σημαντικό θέμα ζωής; Στον συνεχόμενο αγώνα μεταξύ καρδιάς και μυαλού, ο Βασιλιάς των Ξιφών λέει είναι καλύτερο να αφήσετε το κεφάλι να νικήσει για τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε λίγη απόσταση. Αν ειλικρινά δεν ξέρετε τι να κάνετε, ψάξτε κάποιον που δεν θα σας χρυσώσει το χάπι για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρω Καρκίνος
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Ξεκινάει η δουλειά για σας. Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

Ταρώ Λέων
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζυγός
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το εννιά των ράβδων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

Ταρώ Αιγόκερως
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Υδροχόος
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia