Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/02 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 17/02 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Ταρώ κάρτα: Η βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό «η πείρα είναι μια χτένα που σου χαρίζει η ζωή όταν έχεις χάσει τα μαλλιά σου». Παρ’ όλα αυτά, η βασίλισσα των ξιφών κατέχει την απίστευτη ικανότητα να χρησιμοποιεί αυτή τη χτένα σε οτιδήποτε της παρουσιάσει η ζωή.

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος και να φτιάξετε αυτά που σας πονάνε τώρα. Ξεχωρίστε την ήρα από το σιτάρι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταύρος
Ταρώ κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Σε οποιοδήποτε φύλο και αν ανήκετε, η παρουσία της Αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι που γεννιέται μέσα σας εδώ και καιρό. Μπορεί να είναι κάτι υλικό ή μεταφορικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, έχει εκκολαφθεί μέσα σας για κάποιο διάστημα… Και είναι απόλυτα έτοιμο να βγει στον έξω κόσμο. Προχωρήστε και κάντε ό,τι και η γη. Ανθίστε!

Δίδυμοι
Ταρώ κάρτα: Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροχρόνια κατάσταση που σας βαραίνει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα θα φτάσουν σε ένα κομβικό σημείο. Όταν αυτό συμβεί, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας: Φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας, εξηγήστε τη θέση σας κάνοντας χρήση της κοινής λογικής αντί του συναισθήματός σας. Αν φοβάστε πως ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Οι λογικοί άνθρωποι θα ακούσουν και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος
Ταρω κάρτα: Το 9 των πεντάκτινων

Το Εννέα των πεντάκτινων στέλνει το μήνυμα, ότι μερικές φορές το πιο ιερό μας καθήκον είναι να απολαμβάνουμε τον φυσικό κόσμο. Στην τελική, ποιο είναι το νόημα να εργάζεστε σκληρά αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των εργασιών σας; Μυρίστε τα τριαντάφυλλα, κάντε έρωτα και χαρείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Λέων
Ταρώ κάρτα: Το 10 των κυπέλλων

Μπορείτε ποτέ να έχετε υπεραρκετά καλά πράγματα; Δεν το νομίζουμε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι να τα πάρετε όλα – και αυτό σημαίνει όλα: Την προσωπική ευτυχία, την ικανοποίηση των σχέσεων αγάπης, την αρμονία της οικογένειας και πολλά άλλα. Απλά θυμηθείτε να λέτε «ευχαριστώ» και να μοιράζεστε.

Παρθένος
Ταρώ κάρτα: Το 3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να γίνετε ευτυχισμένοι! Σήμερα πρόκειται να είναι μια ιστορική μέρα. Μπορεί η καλοσύνη που έρχεται στο δρόμο σας να είναι μια οικογενειακή επανένωση, μια συγκέντρωση μεταξύ φίλων ή μερικές ευπρόσδεκτες ειδήσεις. Πιείτε με χαρά από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε!

zwdia-66

Ζυγός
Ταρώ κάρτα: Το 4 των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το σώμα. Το δεύτερο ποτήρι κάνει τον κόσμο ροζ και χαρούμενο. Αλλά από το τέταρτο ποτήρι και μετά, έρχεται το μεθύσι. Το νόημα από αυτή την όμορφη παραβολή: Μερικές φορές, το πάρα πολύ από ένα καλό πράγμα, καταλήγει να μην είναι καλό. Κάντε σήμερα τη μετριοπάθεια φίλη σας.

Σκορπιός
Ταρώ κάρτα: Ο άσος των Ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα φέρει τέλος στη σύγχυση. Οτιδήποτε μάθετε σήμερα θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πράγματα γύρω σας λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Δεν σας έρχονται κάποια νέα; Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά: Κάποιος που δεν υπολογίζατε, μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας περισσότερα από όσα θα περιμένατε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Τοξότης
Ταρώ κάρτα: Το 8 των πεντάκτινων

Είναι ώρα για δουλειά! Σήμερα επικεντρωθείτε στο να ακονίσετε τα όπλα σας. Προχωρήστε και ολοκληρώστε στις προθεσμίες που σας έχουν τεθεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην ανάλογη αξία για την εργασία σας. Αν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θέλετε, είναι ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με την αγορά.

μελλοντολόγος

Αιγόκερως
Ταρώ κάρτα: Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές – και κατακλύζεστε με αυτές αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτό. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την έμπνευσή σας στο πλαίσιο της πραγματικότητας. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για μηνύματα από έναν άπειρο νεαρό… Που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένος- αλλά άπειρος. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Υδροχόος
Ταρώ κάρτα: Το 2 των ξιφών

Η πρόκληση για εσάς είναι να κηρύξετε ανακωχή σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη στο ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι αυτή την στιγμή. Κάποιες φορές το “αρκετά καλά” μπορεί να μην είναι αρκετό. Είναι σαν να βάζεις έναν επίδεσμο σε μια πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά κάποιες φορές, το “αρκετά καλά” είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Συμφιλιωθείτε με αυτό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες
Ταρώ κάρτα: Ο ιππότης των πεντάκτινων

Ποιος είναι έτοιμος για λίγη σκληρή δουλεία σήμερα; Εσείς! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά: Μην εκπλαγείτε αν βρείτε χρυσές ευκαιρίες στο δρόμο σας, είτε βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από αυτά που φέρνει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε ένα χεράκι. Ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra