Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 19/01 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια.

Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Θάνατος

Αν προσκολλάστε σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είναι η κατάλληλη ημέρα για να του πείτε αντίο και να καλωσορίσετε το νέο. Οι αλλαγές μπροστά σας μπορεί να είναι επώδυνες στη σκέψη, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γίνει το λίπασμα για το νέο χωρίς φόβο.

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι.

Ταρώ Παρθένος
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Ζυγός
Το δύο των κυπέλλων

Αν νιώθατε μόνοι, η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγή της κατάστασης. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας καταλαβαίνει με όλες τις υπέροχες παραξενιές σας. Εναλλακτικά, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση. Θέλει δύο για να χορέψετε ταγκό.

Ταρώ Σκορπιός
Οι εραστές

Οι εραστές σας ζητούν να κοιτάξετε με νέα επίγνωση τη φύση της παθιασμένης αγάπης. Πώς μπορείτε να την βιώσετε καλύτερα; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε κάποιον άλλο. Ή μπορεί να την βρείτε μέσω της αφθονίας του κόσμου. Ακόμα καλύτερα, βρείτε την για τον εαυτό σας: Γίνετε οι καλύτεροι σας φίλοι. Εξάλλου, αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς την υλική ευημερία όλων των μορφών. Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, είτε ψάχνετε νέο σπίτι, είτε οτιδήποτε άλλο, είναι η τέλεια στιγμή να ξεκινήσετε. Απολαύστε την αφθονία του κόσμου.

Ταρώ Αιγόκερως
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Υδροχόος
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μαμά Γη σας καλεί. Σας ζητά να βρείτε τρόπους που θα φέρουν αρμονία στο σπίτι σας. Είτε η απάντηση περιλαμβάνει την καλλιέργεια της οικογένειάς σας, την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σας, τη φύτεψη του κήπου σας ή μια βουτιά πολυτελείας στην μπανιέρα σας, είναι ώρα να το κάνετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66