Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση για ένα σημαντικό θέμα ζωής; Στον συνεχόμενο αγώνα μεταξύ καρδιάς και μυαλού, ο Βασιλιάς των Ξιφών λέει είναι καλύτερο να αφήσετε το κεφάλι να νικήσει για τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε λίγη απόσταση.

Αν ειλικρινά δεν ξέρετε τι να κάνετε, ψάξτε κάποιον που δεν θα σας χρυσώσει το χάπι για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

Ταρώ Δίδυμοι
Το εννιά των ράβδων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε.

Ταρώ Λέων
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

xartomanteia

Ταρώ Ζυγός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Αιγόκερως
Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί.

Ταρώ Υδροχόος
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65