Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 24/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 24/01 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται.

Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Ταρώ Δίδυμοι
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Καρκίνος
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Ταρώ Λέων
Οι εραστές

Οι εραστές σας ζητούν να κοιτάξετε με νέα επίγνωση τη φύση της παθιασμένης αγάπης. Πώς μπορείτε να την βιώσετε καλύτερα; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε κάποιον άλλο. Ή μπορεί να την βρείτε μέσω της αφθονίας του κόσμου. Ακόμα καλύτερα, βρείτε την για τον εαυτό σας: Γίνετε οι καλύτεροι σας φίλοι. Εξάλλου, αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

Ταρώ Παρθένος
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: Προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε.

xartomanteia

Ταρώ Ζυγός
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση, είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή ανάβει ένα τεράστιο κόκκινο φως στο δρόμο σας. Αντί να πατάτε το γκάζι, ακούστε τους οιωνούς της στιγμής. Ναι, είναι ενοχλητικό, αλλά μερικές φορές η παράδοση στις δυνάμεις είναι η καλύτερη διαδρομή. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε. Βρείτε το.

Ταρώ Τοξότης
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Ο Πύργος

Αν χτίζατε σε κινούμενο έδαφος, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε από την αρχή πάνω σε σταθερές βάσεις. Ποτέ δεν είναι διασκεδαστικό όταν πρέπει να αρχίσετε ξανά, αλλά είναι καλύτερο απ’ το να τα παρατήσετε. Περιμένετε το νέο ξεκίνημα μετά το επώδυνο τέλος που μπορεί να σας άφησε τρανταγμένους, αλλά όχι κατεστραμμένους. Μην ξεχνάτε, ο μόνος τρόπος για να βγείτε είναι από μέσα.

Ταρώ Υδροχόος
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

Ταρώ Ιχθύες
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia