Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία.

Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα, όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά.

Ταρώ Δίδυμοι
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρω Καρκίνος
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας;

Ταρώ Λέων
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν το ιππικό σε πόλεμο. Άλλες φορές, έρχεται σαν γάτα. Σε κάθε περίπτωση, ψάξτε για τις επιλογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας περισσότερο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νέο άντρα που μπορεί να σας σπρώξει προς μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης. Πιείτε από την πηγή!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Ζυγός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας.

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Τοξότης
Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Η μαμά Γη σας καλεί. Σας ζητά να βρείτε τρόπους που θα φέρουν αρμονία στο σπίτι σας. Είτε η απάντηση περιλαμβάνει την καλλιέργεια της οικογένειάς σας, την ανανέωση της κρεβατοκάμαρας σας, τη φύτεψη του κήπου σας ή μια βουτιά πολυτελείας στην μπανιέρα σας, είναι ώρα να το κάνετε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε την ηρεμία σας.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

zwdia-taro-astra

Ταρω Υδροχόος
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-66