Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα.

Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας;

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρω Καρκίνος
Το εννιά των κυπέλλων

Τι θα θέλατε περισσότερο; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό,τι κι είναι, η σημερινή ημέρα θα σας το χαρίσει με αρμονικό τρόπο. Απλώς φροντίστε να απολαύσετε την ικανοποίηση. Νιώστε ευγνωμοσύνη και μοιραστείτε.

Ταρώ Λέων
Το εννιά των ράβδων

Δουλεύατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που τώρα θα έπρεπε να έχετε κάτι ως ανταμοιβή. Και δεν έχετε. Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, είστε τόσο εξαντλημένοι, που είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε όλα. Αλλά μην το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα για να γλύψετε τις πληγές σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Ζυγός
Το δέκα των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά» είναι το μήνυμα για σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Τα κακά νέα είναι ότι νιώθετε ότι η δουλειά που μένει να κάνετε είναι ακόμα μεγάλη. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να φύγετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Στρωθείτε στη δουλειά και κάντε το. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Η Κρίση

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή: Μετά από καιρό που προχωράτε στον παράδρομο θα περάσετε στην γρήγορη λωρίδα. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικά νέα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο.

Ταρώ Τοξότης
Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί.

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Αιγόκερως
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό τους λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: Μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα.

Ταρώ Υδροχόος
Το τρία των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε για χαρά! Η σημερινή ημέρα θα είναι μοναδική. Είτε αυτή η ευτυχία προέρχεται από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μια συγκέντρωση με φίλους είτε απλώς μερικά καλά νέα, πιείτε από το κρασί της ικανοποίησης. Γιορτάστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65